Hvordan til at Give en tale på plantning din egen mad

December 4

Der er to vigtigste komponenter til at give en tale: materielle forberedelse og den faktiske præsentation. Grundig forberedelse er afgørende, så du kender emnet for diskussionen og din metode til præsentation på forhånd. Omfatte billeder eller prøver af forskellige planter, jord, haven layout og værktøjer til din snak om plantning din egen mad.

Instruktioner

Hvordan til at Give en tale på plantning din egen mad

•Gather baggrundsoplysninger. Finde ud af så meget som du kan om lejlighed, herunder størrelsen af spillestedet, adgang til audiovisuelle støtte, uanset om du vil have en projektor, størrelsen af publikum, uddannelsesniveau med hensyn til dit emne, overordnede dagsorden og alt andet du kan tænke at spørge af begivenhed arrangørerne.

•Organiser en skitse af din præsentation. Indførelsen skal klarlægge processen med voksende din egen mad. Det skal være spændende og motiverende. Efter introduktionen vil være flere centrale emner og en konklusion.

Siden voksende er din egen mad et sæt af opgaver, der opstår over en periode, nuværende centrale emner i den rækkefølge opgaverne udføres for det mest logiske flow. Begynde med websted udvælgelse og jord forberedelse. Derefter diskutere plantesorter, der vokser godt i dit område, sådan plante fødevarer, og hvordan du vedligeholder og høste dine afgrøder. Give ekstra ressourcer på plantning din egen mad i konklusionen.

•Opret præsentationen detaljeret på de centrale emner. Tale om kravene til at vælge en god hjemmeside, som mængden af solen og adgang til vand. Forberede jorden, tilføje oplysninger om kompostering, rydning af ukrudt og bioklip. Tilbyde muligheder for anlægsplan herunder kvadrat-foot, lodret, og stien placering.

At vælge og pleje af planter er et stort emne, som kan dække flere hundrede planter, skadedyr og sygdomme. Indsnævre det ned til top 10 planter til at vokse og deres udfordringer. Bruge billeder til at vise planter, insekter og sygdomssymptomer. Glem ikke at dække vand krav.

Endelig Fortæl dit publikum, hvornår og hvordan man høste hver afgrøde.

•Opret visuelle hjælpemidler for hvert emne. Bruge billeder, demonstration eksempler eller grafer med de centrale punkter på hver enkelt emne. Vis dit publikum billeder af jorden klar til at blive plantet og hvordan man lægge ud rækker eller forberede lodret voksende støtte. Billeder af planter lider af insekter eller sygdomme kan hjælpe dit publikum, diagnosticere og behandle deres egen have problemer. Har du prøve planter tilgængelige, bringe derefter og demonstrere teknikker til at fjerne fra transplantation containere og sprede rødder. Graferne er grundlaget for din uddelingskopier.

•Forbered indførelsen. Selv om dette er den første del af din præsentation, hjælper det til at forberede det, efter at du har gennemtænkt hvad du ønsker at sige om centrale emner. Indførelsen fortæller dit publikum, hvad du vil være tale om. Det er også gang at du binde din præsentation til målene for de publikum og andel eksempler, der viser fordelene ved voksende din egen mad.

•Draft indgåelse. Dette er et resumé af hvad du dækket i præsentationen, en mulighed for at give publikum med yderligere referencematerialer på at dyrke deres egne planter, og en chance for at motivere og tilskynde dem til at skabe deres egen mad haven.

•Practice og forberede din uddelingskopier. Spørg familie eller venner til at lytte og komme med konstruktive forslag. Blive fortrolig med strømmen af materiale, brug af audiovisuelle hjælpemidler og tempoet i præsentationen. Forfine, efter behov. Ankom et par minutter tidligt at setup. Slap af og smile.

Tips & advarsler

  • Det er bedst, hvis du kun henvise kort til dine noter eller den viste materiale i stedet for læsning til din målgruppe. Øve præsentationen er afgørende for at kunne tale uden læsning. Mange publikum værdsætter også mulighed for at stille spørgsmål. Skabe øjenkontakt med publikum, mens du taler, og husk at smile og trække vejret.
  • Hvis præsentationen er lang eller du tror, du bliver nervøs, har et glas vand i nærheden af dig. Hvis en computer, der er fastsat for dine grafer eller fotos, give dig selv et par minutter for opsætning og sørg for, at der er en tekniker tilgængelige, medmindre du er sikker på dit udstyr færdigheder. Hvis en overheadprojektor bruges i stedet for en computer, skal du sørge for, at nogen har en ekstra pære.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com