Fashionable vindue behandling idéer

July 12

Fashionable vindue behandling idéer

Dekorere dit hjem windows kan helt ændre udseendet af hele hjemmet. Du kan fremvise windows med dekoration eller give vindue behandlinger, at fremhæve at lade eller blokerer stærk sol stråler. Vindue behandling farver kan accent, match eller kontrast rummets farver, understreger rummets højde og længde. Eksperimentere med nogle fashionable vindue behandling ideer til dekorere for første gang eller til at ændre udseendet af dit hjem.

Skodder

Interiør vindue skodder kan overdøve lys på en række måder. Lukke skodder helt at overdøve alle lys i et soveværelse eller børnehave. Trække på lameller til at justere skodder at lade lidt eller meget lys. Åbne skodderne bredt at lade i en strøm af lys. Indvendige skodder kan bestå af to hængslede døre eller en stationær lukker med bevægelige lameller. Skodderne kan custom designet til at passe dit vindue form. Male skodderne hvid som kontrast til rummets vægge, eller male dem en lysere eller mørkere nuance af rummets væg maling. Du kan også male skiftevis lameller på hvide skodder til at matche rummets maling.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er en ideel vindue behandling for områder, hvor du ikke ønsker meget dækning i løbet af dagen til at lade lyset men behøver dækning for beskyttelse af personlige oplysninger, især om natten. Prøv Lamelgardiner for et vindue sæde område. Du skal muligvis et sæt brugerdefinerede designet blinds for hvert vindue i vinduet sæde, men du kan trække dem tilbage i løbet af dagen og folde dem om natten. Tilføje juvel-tonet puder på siderne af vinduesplads til at skabe en indbydende rum, læsning. Placer en lille række af bøger i vinduet center med matchende bogstøtter eller en farverig foldede quilt til dekoration.

Shirred Sunburst

Eksperiment med en custom designet shirred sunburst for din usædvanligt-formede vinduer, såsom en ottekant eller et koøje-vindue. En sunburst er lavet af shirred eller samlet uigennemsigtigt stof på en ramme, gardin. Stoffet er nogle gange samlet i midten af rammen og forankret med roset fremstillet af samme stof. Rammen kan derefter hænges fra kroge, som en stationær dækning eller på hængsler til at åbne og lukke den efter behov.

Vinduet Quilts

Vinduet quilts kan holde barske sollys og kold luft i bjælkehuse og Eichler-designet hjem hvor en hel væg består af plade glas og vinduer. Disse vindue quilts kan custom designet til at rumme en interiør gavl-vinduet, som topper for glasvæg. Gardin trækker eller bånd er gevind gennem vinduet quilt, så det kan være hævet eller sænket. Bruge et patchwork design, der opfanger farverne i hovedrummet. Prøv en traditionel quilt mønster, som vielsesring eller bear claw, for at give dit værelse en landet smag.

Vinduet Shams

Prøv at hænge op en quiltet pude humbug, der matcher figurer af dine mindre vinduer. Disse vindue shams funktion på samme måde et vindue quilt gør for at overdøve solen og kold luft. Hænge vindue shams ved at skære en slids i hver øverste hjørne og threading skinny bånd gennem spalter til at lave løkker. Hænge sløjfer på væggen badeforhæng kroge.

Timen glas gardiner

Hæng to stejle eller blonde gardiner på toppen og bunden gardinstænger monteret på to franske vinduer at åben indad som døre. Arrangere de øverste og nederste hems i selv indsamler. Samle den midterste del af hver gardin sammen for at danne en timeglas figur, og binde det på plads med et bånd. Gardiner giver en delikat lutter eller lacy look, der bliver sat, når du åbner eller lukker de franske vinduer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com