Hvordan at tilslutte sig en fodpanel

December 8

Fodpaneler er designet til at skjule fælles mellem væg og gulv. Dette kryds kan ofte være mindre end attraktivt, med ridser eller skrælning maling fra installationsprocedurer. Fodpaneler kan dekorere et værelse eller kan køre gennem en hel etage i et hus. fordi de kan dække et stort rum, skal installatører ofte sammen fodpaneler. Målet med at deltage er at gøre fælles så usynligt som muligt at give skirting bestyrelsen en omfattende kig uden at blive vist sjusket.

Instruktioner

•Measure området hvor vil du tilknytte fodpaneler, ved hjælp af en måling af tape. Tilføj 20 procent til måling til nedskæringer; for eksempel, hvis du måle en afstand på 10 fødder, tilføje en anden 2 fødder for at kompensere, at gøre din sidste måling 12 fod.

•Klippe brædder til længde, ved hjælp af en miter så. Hvis du tilslutter to boards langs en enkelt væg, skal du skære kun en af skrå brædderne.

•Join fodpaneler i midten af væggen eller på eksterne hjørner (hjørner, der rager ind i stuen). Skære forbinder enderne af brædderne på modsatte 45 graders vinkler, så at de to ender dias sammen lide puslespil stykker; denne nedskæring gør fælles mindre synlige end blot foring to lige kanter sammen.

•Applicer to tynde linjer af instant-grab klæbemiddel til bagsiden af både brædder, en nær toppen af bestyrelsen og den anden nær bunden. Tilføje en tynd linje af lim til kanterne, der vil slutte sig til at holde dem på plads mere sikkert.

•Sæt boards til væggen og tryk fast på, så limen klæber til væggen.

•Join fodpaneler på indre hjørner (de normale hjørner af dit værelse). Spore konturerne af slutningen af et bord ind i slutningen af en anden, ved hjælp af en blyant. Fastgør det første bord til væggen, så det løber direkte ind i hjørnet. Skåret form ud af det andet bord, så når justeret med bestyrelsen allerede på plads, det passer jævnt. Anvende lim til ryg og slutningen af det andet bord og fastgør den til væggen og første bestyrelse.

Tips & advarsler

  • Udfylde hullerne mellem mur og brædder med dekoratørs kridt.
  • Bære sikkerhed beskyttelsesbriller når at skære træ til at beskytte dine øjne fra savsmuld og splinter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com