Hvordan at slippe af med Scummy skum på toppen af bassinvandet

December 9

Hvordan at slippe af med Scummy skum på toppen af bassinvandet

Et lag af scummy skum kan akkumulere på toppen af din pool over tid på grund af forkert behandlet vand. Scummy pool skum skaber ikke kun en uinteressant udseende, men også en mulig sundhedsrisiko for enhver potentielle svømmere. At slippe af med scummy skum kræver en grundig rensning oparbejde. Et par enkle værktøjer, såsom en pool net, bør hjælpe dig med at udføre denne opgave.

Instruktioner

•Kontrollér puljen for indlysende flydende vragrester. Dyp en net pulje i poolen og indsamle vragdele i nettet. Fjerne alle synlige rester fra poolen. Pool snavs kan udvikle alger eller skimmel, som kan bidrage til scummy pool vand skum.

•Tag filter i din pool og rense den. Følg filter producentens anvisninger for den korrekte rengøring procedure. Et snavset filter tillade debris og sediment til at bygge i din pool vand, hvilket kan føre til pool skum.

•Drej på din ren pool filtrere og lad det køre. En korrekt kører filter bør hjælpe klart størstedelen af det scummy skum på sin egen. Give pool filter tid til korrekt cirkulere gennem vandet.

•Tilføj en særlig kloropløsning kaldet pool chok til pool ifølge producentens anvisninger. Pool chok ændrer pH-niveauer i vand, som hjælper med at dræbe mug og alger, der fører til dannelsen af scummy skum.

•Anvend en pool vakuum til vakuum op alle rester snavs eller sediment i vandet, der ikke var ryddet ud af filteret pool. Gentag dette trin, som kræves for at holde snavs fra akkumulere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com