Forskelle mellem Woodchucks & Gophers

May 7

Forskelle mellem Woodchucks & Gophers

Gophers og woodchucks er begge små gnavere, der forekommer udbredt over hele USA. Gophers er betragtes som skadedyr dyr som de grave huller og forårsage skader på græsplæner og golfbaner. Woodchucks også graver sig ned, men de mere almindeligt beskadige ledninger og strukturer af gnave på dem med deres meget skarpe, oversize fortænder. Woodchucks kaldes også groundhogs. Mindst fem forskellige arter betegnes af begrebet gopher.

Fysisk beskrivelse

Gophers er omkring 5 til 7 inches i længde plus en kort rotte-lignende hale. Gophers er typisk grå eller brun i farven og har oversize fortænder, som fortsat er udsat, selv når munden er lukket. Den gopher front kløer er også store og skarpe at muliggøre nem grave. Gophers har undermålere ører og øjne. Woodchucks er store gnavere, der er nære slægtninge til den almindelige egern. Woodchucks er langt større end gophers på omkring 16 til 20 inches i længden og vejer fra 4 til 16 lbs. Woodchucks er også grå eller brun i farven med små øjne og ører, men de har en lodne hale, som står i kontrast til gopher. Woodchucks har forreste og bageste kløer af ensartet størrelse, og deres tænder er ikke synlig, medmindre munden er åbnet.

Levesteder og kost

Gophers foder primært på plantemateriale, enten spise rødder de finder samtidig gravende eller planter, der er trukket nedad til burrows og indtages. Hele gopher kost består af rødder, spirer, forbs, blomster, frø og leddyr insekter.

Woodchucks også spise en for det meste vegetarisk kost men vil indtage fugl æg og insekter som regel i foråret. I dagligdagen, vil woodchucks søge Lucerne, mælkebøtte, bark, blade og kløver det meste i formiddag og eftermiddag timer.

Reproduktion

Woodchucks vil tage på mere end én mate pr. sæson, men generelt forbliver isoleret når ikke parring. Kuld spænder fra et til ni levendefødte og drægtigheden varer lidt over en måned. Gophers yngle hele året og vil have en eller to kuld om året. Den typiske kuld indeholder fra en til tre unge.

Bevis for tilstedeværelse

Tegn på en gopher omfatter rødder og træ pærer, som er blevet spist væk eller udsat, græsplæne skader og små dynger omkring 10 inches i diameter uden synlige forstuen eller exit. Dokumentation af woodchucks omfatter gravhøje og burrows, tygge mærker på træstammer og planter, elkabler og bilbatterier slanger.

Interessante fakta

Woodchucks er de eneste gnavere med hvide tænder. Gophers og alle andre gnavere har gullige tænder. Gophers dvale ikke i vintermånederne, men woodchucks sove fra oktober til marts i en underjordisk hule. Woodchucks live fra fire til seks år, mens gophers live for kun et år.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com