Hvordan Tarps er lavet

December 10

Hvordan Tarps er lavet

Tarp stof materialer

At gøre en tarp begynder med sin base materiale--det stof, hvorfra det er vævet. Dette stof kan have forskellige egenskaber baseret på hvilken slags tarp producenterne ønsker, selv om alle tarps er designet til at være flydende resistente, og materialet vil sandsynligvis være vandtæt i nogle. En fælles kilde er nylon, som er både billige og let tilgængelige. Andre kan bruge de samme materialer, at oilcloths er lavet af, kaldes polyethylen stof, en anden type af syntetiske væve lavet af forskere for dens holdbarhed og vejrbestandighed. Fordi disse produkter er lavet kemisk, kan de være udformet med specifikke anvendelser i tankerne, selvom nogle tarps kan være lavet af bomuld eller andre naturlige materialer.

Hvis tarp er fremstillet i en fabrik eller forsamling plante, kan derefter polyethylen stof (eller andet materiale) være vævet sammen som en del af processen, forskellige strenge syet mellem hinanden for de stærkeste struktur muligt. Disse plader af vævet stof er derefter skæres i sektioner og gjort til separate presenninger. Disse nedskæringer kan være forskellige alt efter hvilket formål tarp er beregnet til at opfylde. Hvis tarp foretages hjemme, starter du normalt med base ark som pre coated nylon eller oilcloths.

Tarp vævning og film

Tarp er derefter lagdelt sammen for tunge brug, ét stykke bundet omhyggeligt på toppen den anden (medmindre en enklere, enkeltlags tarp foretages). Når de to dele sys sammen, opstår en sammensmeltning proces, hvor kanterne er forseglet af varme. Hjemme, dette kunne være så simpelt som en åben ild bruges til at smelte kanterne sammen, mens i en fabrik, dette trin er ofte kombineret med præcis skæring og dimensionering af tarp.

Tarp er derefter dækket med beskyttende film. Dette kan være en proces med flere trin, og hvis tarp er at være farvet en bestemt måde, såsom blå eller forskellige typer af camouflage, dette er det tidspunkt farven kan anvendes. Selv om nogle tarps, kan farverne vaere tilsat før de blev skåret. Derefter tilføjes filmene, som brønde som kemiske lag designet til at gøre tarp endnu mere vandtæt. Andre kvaliteter kan tilføjes som en brandhæmmende.

Hvornår gør en tarp derhjemme du ikke vil kunne tilføje disse kemiske lag, så det er bedst at holde øje for nylon eller plast plader, der er allerede lagdelt--en anden teknik praktiseres af professionelle tarp beslutningstagere.

Sidste Tarp tilføjelser

Tarp er derefter klar til dens specifikke formål, hvilket normalt vil sige skæres med et mønster af huller og øskner eller snøreringe indsat for at beskytte hullerne fra rive. Disse huller er brugt til at holde rebet eller stakes, så tarp kan satset på jorden eller bundet rundt om et objekt som bagsiden af en lastbil. Øskner er lavet af metaller såsom messing og forekomme i regelmæssige afstande, som hver 2 fod.

Andre tarps kan omfatte buckling mekanismer eller visse anordninger gjort til en bestemt opgave. Tarps kan være så store som fodboldbaner eller kun et par yards længe, kommer i figurer som kompliceret som sekskanter eller så simpelt som kvadrater.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com