Svamp i træstubbe

December 11

Svampen vokser på stammen eller filialer af et levende træ er normalt et tegn på alvorlig sygdom. Se svamp på en død træstub er en sund angivelse af en naturlig henfaldsproces. Insekter og bakterier, svamp hjælper med at bryde ned dødt træ og returnerer dens næringsstoffer til jorden. Ikke være travlt med at genplante på det samme sted, selv om. Nogle typer af svampe vil inficere rødderne af hvad du plante med hårdføre sporer i flere år efter stumpen er væk.

Trametes versicolor

Trametes versicolor kaldes normalt "Tyrkiet hale svamp" på grund af sine brune og tan-farvede, fan-formet vækstmønster, der ligner en kalkun hale. Ifølge University of California Davis, denne svamp kan invadere et stort antal løvfældende og stedsegrønne træstubbe, og kan endda dræbe levende træer, når de gennembore bark og nå cambium lag. Optræder i grupper og måle 1 til 4 inches tværs, kan denne svamp hurtigt reducere en stump til dyb, rig jord.

Heterobasidion annosum

Heterobasidion annosum angreb stedsegrønne træstubbe, selvom det kan lejlighedsvis blive fundet på løvfældende og frugt træer så godt. Ifølge University of North Carolina, det er en lusket morder, og symptomer ofte vises ikke indtil træet er dybt berørt. Den første symptom er ofte tilstedeværelsen af små, rørformede-formede frugtsætning organer, der vises i bunden af stammen. Anbefalede behandlinger for at dræbe denne svamp omfatter anvende Borat og urinstof på stumpen.

Ganoderma lucidum

Ganoderma lucidum, også kaldet lak svamp for skinnende, brun skorpe af sin hylde-lignende form, angreb tørke-understregede, løvfældende træer som pil, hackberry, apple og redbud. Årlige frugtsætning organer kan være op til 14 inches lang, ifølge University of California Davis, hvilket gør dette til en virkelig interessant og hurtig dissolver af træstubbe. Det er en lige-lejlighed eater, også angribe både rødder og træstubbe krop.

Stereum sp.

Stereum sp., kendt som "pergament svamp" for sin papery, tynd hud er oftest findes på døde grene træstubbe døde løvfældende træer som magnolia, tulip, catalpa og elm. Det er sjældent aktiv nok til at dræbe et levende træ. Frugtsætning organer vises i klynger og er kun omkring en tomme over, med en grå-brun overflade og en brun underside. Ifølge University of California Davis sive nogle arter af denne svamp en rød væske når gennemboret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com