Forskellige typer af grønne blomster

December 12

Forskellige typer af grønne blomster

Grøn er farven mest synonymt med planteliv og en blomstrende moder natur, men det er ikke den mest almindelige farve af en blomst. Der er dog mange planter, der producerer en grøn bloom, hvoraf mange er variationer af sådanne fælles blomster som anthuriums og krysantemum.

KLEMATIS Florida Plena

Clematis er en type af Ranunkel blomst, der producerer en komplet og glansfulde blossom, som sorten florida plena er en bleg, cremet nuance af grøn. Disse blomster vokser ud af lange vinstokke, undertiden nå op til 12 fod i længde, og har tendens til at blomstre fra sent forår til tidligt falde. Florida plena trives i varme, solrige forhold uden for meget fugt oprustning, selv om rødderne er bedst når det opbevares overdækket eller mulched. På grund af den smukke blomstre disse blomster producerer, er de populære "afskårne blomster" til buketter, selvom stængler er korte.

Anthurium Midori

Anthuriums er blandt de mere adskilte udseende planter, med deres én stor petal-lignende spathe, der med sit blanke tekstur ligner mere af en blade end blomster og kan nå 6 inches i bredden. Dette er helt sikkert tilfældet med sorten midori, som er en dyb, sund grøn. Et andet aspekt af alle anthuriums er, at den spadix, som rager ud af centrum og uanset farven på spathe, er altid en lysegul. Bortset fra deres usædvanlige æstetik er disse typer af blomster populære blandt blomsterhandlere fordi efter skæres, de kan vare op til to måneder i vand.

Chrysanthemum Shamrock

Krysantemum er en almindeligt kendt blomst, der findes i utallige varianter og er især populære i blomsterarrangementer. Rammende titlen shamrock chrysanthemum producerer en lys og cremet grønne blossom består af hundredvis af bittesmå kronblade. Mens disse blomster er relativt resistent tørre temperaturer, er de bedst til når dyrket i væksthuse. Shamrock krysantemum begynder at blomstre i midten af sommeren og fortsætte indtil midten af efteråret.

Rock Correa

Correa er en anden blomst med en bestemt form og udseende. I modsætning til de fleste blomster blomster hænger correa blossom ned i en tynd, cylindriske shell, der åbner udad. Det er derfor, det har fået tilnavnet "bellflower." Rock correa, også kendt som correa glabra, har en lys grøn nuance og hænger en tynd, blad-dækket gren. Mens rock correa tendens til at blomstre i midten foråret i deres native Australien, er det muligt at se dem i sommer og vinter, så godt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com