Hvordan til at lys Pilot lys på en majestætisk Log

December 12

Hvordan til at lys Pilot lys på en majestætisk Log

Majestætiske log sæt kommer ventilerede og ventless modeller. De leverer varme til og en behagelig stemning til dit hjem. Når du starter systemet for første gang, skal du tænde piloten. Før belysning piloten, bør du rydde logfilen sæt af støv og inspicere dine fittings for at sikre, at der ingen lækager. Belysning pilot lys på en majestætisk log sæt er magen til de fleste andre log sæt. Nogle har tændsatser og ekstra knapper til at styre varmen flamme højde. Gør dig bekendt med din kontrol drejeknapper før belysning log sæt.

Instruktioner

•Locate gas kontrolventil på din log angive. Det er normalt i venstre side af log sæt og opretter forbindelse til den vigtigste brænder. Ventilknop er enten en drejeknappen eller en løftestang type knop. Det er "Off", "Pilot," "Høj" og "Lav" Placer markeringer.

•Skub kontrol ventil indad og dreje det mod uret til "Off" position, hvis det ikke allerede er i positionen "Off". Vente fem minutter og lad enhver resterende gas dampe at sprede.

•Tryk på kontrolknappen indad og dreje det mod uret til stillingen "Pilot" og fortsætte med holde knappen indad.

•Den pejs matche og holde flammen over pilot røret, indtil brænderen antændes. Nogle majestætiske modeller har en tændsats knappen til brug for belysning piloten. Det er en rød knap nær kontrolknappen gas. Tryk på for at antænde brænderen, hvis du har det på din log sæt.

•Wait 30 sekunder efter pilot lys og frigivelse kontrolknappen. Skub ind på kontrolknappen og drej den mod uret for at antænde den vigtigste brænder og justere flamme højden til din ønskede temperatur. Nogle majestætiske modeller har en separat kontrolknappen flamme højdeindstilling. Hvis du har separate knop vil det være nær det samme område af tændsats knap og gas kontrolknappen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com