Hvordan man laver en tilspidset Valance

July 14

En tilspidset valance fremstillet af stof matcher dine gardiner eller i en kontrasterende farve er en hurtig og billig måde at pynte din windows. De kan endda afspejler årstidens ferien, at gøre dit hjem mere festligt. Her, instruktioner til at gøre en tilspidset valance med point foret med en kontrasterende stof. Syning bliver enkle og den koniske valance beskæres med en bold frynser.

Instruktioner

Hvordan man laver en tilspidset Valance

•Dette tilspidset valance vil have tre point (vokslys) og vil passe en gardinstang, måle 48 inches. Det vil være 14 inches længe på spidsen af punkterne. Først, skære ansigt stof (to stykker) på 18 inches i dybden. Sy disse stykker sammen og trim til 53 inches i bredden, så tryk på sømmen åben. Anvende smeltelig interfacing på den forkerte side af ansigtet struktur, efter producentens anvisninger. Følg samme procedure for den anden farve (foring), udelade den smeltelig interfacing.

•Klippe papir til de samme dimensioner som stof stykker i ovenstående trin. Fold mønsteret i halv bredde-Wise og derefter i halvdelen igen; Find midten af hver foldede sektion og markeres. Måle op fra bunden, markere en linje på 4 inches, i midten af hvert afsnit. Bruger målestokken eller en lige kant, mark fra fold til 4-tommer-mærket. Dette vil være skæring linje for punkterne i valance. Eksperiment ved hjælp af papir, indtil du er tilfreds med punkterne. Hvis flere point er at foretrække, kan papir mønster foldes og markerede igen. Husk, at et ulige antal punkter anses for at være æstetisk attraktiv.

•Når mønsteret er tilfredsstillende, lå på ansigt stof og klip det, giver mulighed for en halv-tomme for sømmen. Skære foring stof ved hjælp af den samme procedure. PIN foret og ansigt stof sammen, højre side står over for, så sy dem langs siderne og på tværs i bunden. Hak i de skarpe vinkler og trim på tværs af punkterne. Drej valance højre side ud (ved hjælp af en blyant med viskelæder gør danner punkterne lettere). Tryk for at form skarpe kanter, være omhyggelig med ikke at strække ud af formen.

•SEW ønskes trim langs nederste kant, dreje de rå kanter under i hver ende.

•Klap en halv-tomme hen over de øverste kant foring side, tryk dem sammen og derefter folde igen tre inches for at danne stang lommen. Sy hele bunden af lommen. Måle ned fra den øverste kant 1 ½ inches, markere det og derefter sy på denne linje. Tråd gardinstang gennem den nederste del af stangen lomme og installere det på vindue.

Tips & advarsler

  • Denne koniske valance kan laves i en uendelig række af stilarter. Lad din fantasi er din guide.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com