Sådan læses en propan Gasmåleren

December 14

Sådan læses en propan Gasmåleren

Gasmålere måle flow og brugen af enten propan eller naturgas. Disse meter bruge forskellige målesystemer, men de mest almindelige typer af målere til propangas er de roterende meter der indeholder flere ringer og flere pointer ur hænder eller digital udlæsning meter. De digitale meter er lettest at læse, fordi antallet af kubikfod bruges vises direkte, ligesom en bil kilometertæller. Roterende meter behov for manuel kontrol ved at kigge på ringer og ringe til numre.

Instruktioner

•Locate din gas måleren på eller i nærheden af propan tank eller på din propan gas linje. Vedhæfte en transportabel Gasmåler til propan tank, hvis tanken ikke har en meter på det. Følg installationsvejledningen gas måleren, da disse vil variere afhængigt af producenten.

•Look på måleren og afgøre, om det er en direkte-dial meter eller ur-type dial meter. Direkte dial meter bruger nyere digitale teknologi og læses som et digitalur. Læs måleren fra venstre mod højre og nedskrive numre i denne rækkefølge. Nogle digitale meter Læs i procenter giver dig indeholder den faktiske procentdel af gas tank.

•Læs hver af de fire til seks ur-type ringer fra venstre mod højre, når måleren ikke er digital. Kig på numre opkald indikator peger på og optage den foregående tal Hvis indikatoren er ikke på et nummer, men er i stedet mellem numre. Vente og undersøge den næste skive før du skriver skiven nummer ned, især hvis indikator hånden er på en nøjagtige antal. Kontrollere, om det næste opkald til højre har bestået den nul mark. Hvis det ikke er gået nul, men i stedet på de ni eller på nul, optage det foregående tal for den første skive. Ofte angiver en første dial det næste nummer når det andet opkald er tæt men ikke har bestået den nul mark endnu. Skriv numrene ned at få en korrekt cubic-fødder læsning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com