Bygning ideer til MDF Molding

July 14

Bygning ideer til MDF støbning kan være afgørende for at maksimere kreative designs, ifølge Master Renovator. MDF støbning er en fiberboard sammensat og mulighed besparelser sammenlignet med træ. I virkeligheden, omfatter ni ud af 10 boliger bygget i dag MDF støbning. Mens MDF indstillinger spare penge er de ikke så holdbart eller pålidelige som massivt træ. Tale med en entreprenør før du foretager et endeligt valg.

Bygge på tørre steder

MDF støbning er let at male og tillægger næsten enhver væg, ifølge Master Renovator. Men du bør kun bygge ved hjælp af MDF støbning i tørre steder. MDF hurtigt absorberer vand og forårsager materialet til at udvide og forværres.

Bruge Molding blokke

MDF er flad og vil give en selv kig på base af næsten enhver væg, der er skrå eller fejljusteret, ifølge Master Renovator. Dog vil MDF let bøje eller bryde, hvis det bliver ramt af hårde genstande eller fangster på kroge, sko eller døre. Ved hjælp af støbning blokke ud over MDF, selv kan hjælpe med forhindre uheld snapper. Molding blokke er udlæg stykker, der passer på ender eller hjørner af MDF.

Bruge særlige værktøjer

MDF fiberplader består af savsmuld og færdige materialer er usædvanlig tætte, ifølge Master Renovator. Tætheden af MDF gør det svært at nagle. Faktisk kan hamrede søm i MDF få det til at bryde. Brug luft søm kanoner eller væg lim til at fastgøre MDF. Luft søm kanoner injicere forskellige størrelse negle uden den repetitive dunkende kraft af en hammer. Permanent lim kræver ikke negle eller hamre på alle.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com