Sådan analyseres vegetabilske fødevarer & gødning

September 10

Sådan analyseres vegetabilske fødevarer & gødning

Fodring din voksende planter er næringsrige vegetabilske fødevarer et vigtigt aspekt af havearbejde uanset om du er voksende grøntsager, frugter, træer eller blomster. Dog trives ikke alle planter på samme niveau af næringsstoffer, så du vælger den passende foder til dine planter er afgørende. Være sikker på skal at du giver dine planter præcis, hvad de har brug for, du vide, hvordan man analysere vegetabilske fødevarer og gødningsstoffer, når du ser dem i butikken. Når du forstår, hvad du ser på på emballagen, vil du vide hvad man skal bruge på dine planter.

Instruktioner

•Undersøg vegetabilske fødevarer og gødning etiketter i din lokale hjem og haven center opmærksom på, hvordan de er mærket. Feeds er altid mærket i en serie af tre tal som 10-10-10, med hvert nummer, der repræsenterer en bestemt komponent af gødning. De tre komponenter, der svarer til disse numre er nitrogen, phosphor og kalium; de er altid angivet i nævnte rækkefølge.

•Look over de forskellige produkter til at forstå, hvordan tallene ændre for at betyde varierende niveauer af hver komponent. For eksempel, bærer 30-10-10 gødning et højere niveau af kvælstof end en 12-5-7 foder; Du kan fortælle, fordi det første tal er forskellige.

•Understand nødvendighed af kvælstof, fosfor og kalium i din haveplanter at vide, hvad du leder efter. Kvælstof er ansvarlig for medvirken vækst og danner grønne blade, mens fosfor og kalium hjælper med rodvækst samt produktion af blomstring og frugt.

•Kontrollér etiketter af dine planter til at vide, hvad deres individuelle behov er for optimal vækst. En tomatplante, behov for eksempel lave mængder af kvælstof til at holde frugter vokser mere end bladene, så du ville kigge efter en vegetabilsk foder, der har en lavere første nummer. Græsplæner, men trives med mere kvælstof, så en højere første nummer bør være til stede i din værftet gødning.

•Purchase fødevarer og gødningsstoffer er opført som "all-purpose" eller rettet mod specifikke plante typer, såsom roser, blomstrende potteplanter eller grøntsager, hvis du er usikker på dine planter behov. Disse typer af foder kan være nyttig, hvis du ikke kender de nøjagtige behov for dit anlæg, som er sket gætteri ud af at vælge den korrekte tal kombination af gødning.

Tips & advarsler

  • Numrene på gødningen repræsenterer procentdelen af denne komponent i pakken. Mens dine vigtigste tre komponent tal ikke vil svare 100 når tilføjet sammen, er de sidesten elementer spor eller inaktive ingredienser som calcium, jern, zink og magnesium.
  • Planter tager tid til at reagere på at blive fodret tillader to til tre uger for planterne at begynde at vise positive ændringer.
  • Undgå overfeeding ved at følge anvisningerne på din særlige mærke af foder eller gødning og kun anvende det så ofte som anbefalet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com