Hvordan man kan hjælpe mit blødende hjerte plante

December 15

Blødende hjerte planter ligner en tad roser i deres vækstdvale mønstre og behov for omhyggeligt timet forbrug af vand, men de ser forskellige fra hinanden. Et blødende hjerte plante har blomster formet som et hjerte med en fremspringende sektion i front, der synes at være en dråbe blod. Den særlige pleje et blødende hjerte plante behov er generelt enkel, men selv om det er en sjælden plante, der er en smule overfølsomme over for sollys.

Instruktioner

Forberedelse til vækst

•Find et sted i et blomsterbed omkring dit hus, det bliver solskin i morgen og ikke i løbet af dagen. Plante din blødende hjerte plante, idet placering da disse planter er følsom over for intense eftermiddag sollys, ligesom roser. Visner kan forekomme hvis blødende hjerte planter får for meget sol.

•Klart væk snavs rundt i bunden af din nyligt plantet blødende hjerte siden at kunne hæmme væksten. Spredt omkring to kopper af kompost omkring plantens base. Kompost spredning skal ske årligt omkring foråret, lige når anlægget begynder at blomstre.

•Tilføj ca 2 inches af bark støv omkring plantens base for ikke kun æstetisk formål og til at holde jorden fugtig, men også som en forebyggende foranstaltning for at holde ukrudt fra vokser omkring planten.

Vanding af anlægget

•Kapacitet dit blødende hjerte plante kun når du begynder at se det blomstre i foråret. Hvis du plantede det om vinteren, ikke forvente store vækst indtil foråret. Hvis du plantede det i foråret eller sommeren, vil ikke du sandsynligvis se blomstrer indtil det følgende forår, når det er fuldt vokset.

•Planlæg din vanding af anlægget til en gang hver anden uge i løbet af foråret måneder. Øge, til én gang hver uge i løbet af sommeren, når solen brændende. Kun vand omkring en time, men da disse planter kunne dø, at få for meget vand. Gør bare nok til at holde jorden fugtig.

•Hydrate plante kun op til sensommeren. Ikke blive forskrækket hvis du ser det tørre op i sensommeren da blødende hjerte planter begynder at gå ind i vækstdvale dengang. Det bliver på den måde gennem vinteren indtil blomstrende igen i foråret.

Andre pleje

•Vi ned nogen døde vækst ned til ikke mere end 2 inches i vintermånederne. Det giver plads til den nye vækst i det kommende forår. Vent, indtil du ser den første frost i sæsonen før du gør klipning.

•Anvend en skovl og grave op dine blødende hjerte plante efter fem år og deler det op i vækstdvale perioder. Gøre dette vil fremme mere vækst i den samme blomsterbed. Det er let at gøre uden at forårsage skade på planten, så længe du klare det fint. Vær sikker på at genplante rødder ned mindst 3 eller flere inches i jorden.

•Se dine blødende hjerte plante i foråret og se hvis det blomstrer igen. Hvis det ikke sker, må ikke automatisk antage, at den er død. Undertiden kan blødende hjerte planter ligge i dvale i længere tid på grund af en køligere forår. Vent indtil sommeren før du foretager en endelig beslutning om anlægget er mere end bare hvilende.

Tips & advarsler

  • Blødende hjerte planter er næsten altid immune over for plantesygdomme. Dog altid holde jorden ren omkring dit anlæg, fordi snavsede jord kan gøre et blødende hjerte udvikle stilk rot.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com