Hvordan du installerer et vindue med mursten vender

September 28

Hvordan du installerer et vindue med mursten vender

Vinduet installation kan synes svært, men mange boligejere kan spare penge og udrette det selv. En mursten-faced house har en ru, træ åbning. Det nye vindue er sikret til dette træ, så ingen særlige murværk værktøjer eller hardware er påkrævet for dette projekt. Det vigtigste spørgsmål du vil løbe ind i, når du installerer et vindue i et mursten-faced hus er kløften mellem mursten og vinduets kant. Udfylde dette hul med en 2 x 4 tommer bord længdesnit, også kendt som ripping.

Instruktioner

•Rengør gamle skum isolering og caulk fra ru åbning til at glatte ud sider, top og bund. Placer en spartel over nogen fast på stykker og ramte den spartel håndtag med en hammer.

•Lay vinduet ny nedad på et arbejdsbord. Bøje knivholderens ud med en 90-graders vinkel fra vinduet. Indsæt et rør af silikone caulk i en caulk pistol. Afbrød tube's spids med en hobbykniv. Sprede en kontinuerlig 3/8-inch perle af caulk ned i midten af hver flange.

•Lift vinduet på plads fra uden for. Gå ind og lægge en plan på den nederste kant af vinduet. Skubbe træ shims nedenunder vinduets lave ende at opdrage niveau med den høje ende. Placer afstandsstykker mellem vinduets nederste kant og ru åbning. Holde shims nær vinduets hjørne.

•Ansigt tilbage uden for. Hammer søm gennem flanger til at sikre rude hen til den ru åbning. Space negle 12 inches fra hinanden og holde dem mindst 3 inches fra hjørnerne. Fordelt en perle af caulk på vinduets flanger.

•Measure længde og dybde af kløften mellem vinduets kant og mursten sidespor på begge sider af vinduet. Overføre disse målinger til to 2 x 4 tommer bestyrelser. Skære brædderne til de passende længder ved hjælp af en rundsav, så rip i bestyrelserne, så de passer flush i hullet.

•Sæt hvert bord i den passende hul og søm dem på plads. Spray skumisolering omkring de udvendige kanter af 2 x 4 tommer bestyrelser og langs de øverste og nederste kant af vinduet.

•Measure vinduets længde og bredde. Overføre disse målinger til vindue trim stykker. Skær trim stykker på 45-graders vinkler ved hjælp af en gering sav, så de passer sammen og danner et rektangel omkring vinduet. Køre en perle af caulk ned på bagsiden af hvert trim stykke før at sætte det på plads ved siden af vinduet og sikre det på plads med en sømpistol og efterbehandling negle. Køre en perle af caulk over hullet hvor trim stykker mødes mursten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com