Hvordan at reparere en Køkken Sink Drain Pipe

December 18

Hvordan at reparere en Køkken Sink Drain Pipe

En busted eller utæt køkken sink drain pipe kan være en smerte. Fordi al det vand, der kommer ind i køkkenvasken har til at gå ud gennem afløbsrør, vil et utæt rør kontinuerligt drypper vand i skabet nedenfor. Dette kan forårsage træ skade eller gøre gulvene glatte, at skabe en fare. Heldigvis er der et par metoder, du kan bruge til at reparere en køkken sink drain pipe.

Instruktioner

•Klart ud området under køkkenvasken. Dette vil give dig mere plads til at arbejde og også tillade dig at nemt lokalisere problemet.

•Locate køkkenvask afløbsrør du skal reparere. Se efter revner eller utæt vand for at hjælpe dig med at finde det nøjagtige sted, der bør fastsættelse. Det kan hjælpe for at tænde vandet, så du lettere kan se en lækage. Bruge en lommelygte til at belyse hvilken som helst skrap-hen til-Se steder i VVS.

•Tør off området omkring lækagen med håndklæde. Dette vil hjælpe din reparation, klæbe bedre.

•Sno området med VVS reparation tape. Der er forskellige produkter tilgængelige på markedet. Denne tape er svøbt omkring lækagen, og derefter en speciel lim er anvendt på båndet. Båndet så hærder og sæler lækagen stramt. Denne metode er god til brug på varmt vandrør.

•Applicer VVS lim. Som med reparation tape, er der en række løsninger derude. Limen anvendes over lækagen, og efter tørring, sæler lækagen stram.

•Seal læk med silikone caulk. Indsæt et rør af silikone caulk i din caulk pistol. Trim off slutningen på en 45-graders vinkel på 1/8-tommer-mærket. Anvende caulk direkte over området utæt. Gør det muligt at helbrede, derefter anvende en anden frakke. Dette er nyttigt for hurtig nødsituation reparationer, når du ikke har noget andet på side.

Tips & advarsler

  • Reparation tips ovenfor er beregnet til at være midlertidige rettelser. Den bedste måde at reparere en køkken sink drain pipe er ved at fjerne den beskadigede rør og erstatte det med en ny.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com