Tips om brug af saltsyre

December 21

Saltsyre, også kendt som saltsyre, er et ætsende stof, der ofte anvendes til etch lager pletter fra Beton overflader. Mange gør det selv-husejere bruge denne syre til at forny overflader af sådanne ting som indkørsler, hvis de bliver plettet med olie eller maling. Ved hjælp af saltsyre kræver særlig opmærksomhed, herunder brugen af beskyttelsesbriller eller briller og arbejder i et godt ventileret område. Når håndtering koncentreret saltsyre, altid bære handsker.

Forberede området

Ethvert område, der vil blive renset med saltsyre skal forberedes. Fjern eventuelle grus, snavs eller andre løse partikler med et krat pensel. Skyl godt med vand og en slange med en stærk spray. Hvis du vil ætsning et område af beton der er forseglet, den tætningsmiddel bør fjernes med en kemisk stripper forud for anvendelse af saltsyre.

Anvendelse af syre

Før du installerer saltsyre, våde overflade til at blive renset. Overfladen bør forblive vådt hele renseprocessen. Fordi overskydende syre kan løbe ind på din værftet eller andre steder, hvor det kunne gøre skade, ren et lille område på en gang, kun bruger så meget syre som du har brug for. Sørg for at vandafstrømning ikke går ind i en plantning område.

Skylning syren

Når syren er blevet anvendt, bør det forblive på overfladen indtil det stopper boblende. Når dette sker, bør syren omhyggeligt og grundigt skylles væk. Bland en 1-pund kasse med bagepulver i 5 gallon af vand og bruge en sprøjte til at anvende denne blanding til syre til at neutralisere den. Når du har gjort dette, kan du bruge en slange med en stærk spray til at skylle området. For at beskytte din græsplæne og haven, Sørg for afstrømningen ikke går ind i en plantning område.

Tør overflade

Når du har skyllet væk syre, bruge en pH strimmel til at teste den sidste skylning vand for at sikre, at du fuldt ud har neutraliseret området. Når du har en læsning af mellem 6.0 og 9.0, tillade overflade til at tørre helt, før du anvender en ny fugemasse belægning. Tillad overflade til luft tørre helt. Ved hjælp af fans vil fremskynde tørretiden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com