Den bedste fungicid for tomater

December 23

Den bedste fungicid for tomater, eller enhver anden form for anlægget, er forebyggelse. Fungicider kan beskytte en plante, hvis de anvendes før enhver form for svampeinfektion begynder. Når en svamp angreb en plante, at fjerne det er ikke let. Du kan kontrollere dens udbredelse ved fortsat at spray ikke-inficerede dele af planten, men der er lille chance for at standse en svamp, når det starter. Korrekt plantning og pleje praksis er din bedste våben mod tomat svamp.

Forebyggelse

Plante tomater når jorden har varmet til 55 grader Fahrenheit og nat luft temperaturen er i 50 ' erne. Give planter masser af luftcirkulation til når de når deres modne størrelse; ikke crowd dem. Plante dem i fuld sol i næringsrig jord, og vand kun på basis af planter, ikke fra oven med en slange eller sprinkler. Vådt løv tilskynder svampesygdom. Ikke overfertilize tomater. En håndfuld af tomat gødning og en håndfuld af lime føjes til hullet, når plantning er alt de har brug for sæsonen. Plante tomater i en anden stedet hvert tredje år, for at forhindre sygdomme i at bygge op i jorden.

Septoria Blight

Efter de første frugter på planten, kan de nederste blade af planten blive smittet med hvide eller grå pletter med en sort eller brun margen. Pluk fra inficerede blade, og smide dem i skraldespanden. Spray anlægget med en økologisk fungicid indeholdende kobber eller syntetiske fungicid mærket til brug på grøntsager eller en indeholder Chlorothalonil. Septoria breder sig hurtigt i vådt vejr, så vær sikker på, at planterne er godt fordelt, og undgå arbejde blandt dem, når de er våde. Rydde op i alle nægte i efteråret, så svampen ikke overvintre i snavs.

Tidlig Blight

Mørke brune eller sorte pletter kan ses på de nederste blade af planten når planten har sat masser af frugt. Ringe vises inde i stedet, så det ligner en bull's eye. Svampen angriber stængler og frugt, også producere sort, sunkne pletter. Bladene gule og frafald. Pluk fra inficerede blade og frugter, og afbrød berørte stilke, dyppe din grensakse i en one-del-blegemiddel, ni dele vand løsning mellem hvert snit. Ved det første tegn på problemer, Begynd sprøjtning planterne med en økologisk fungicid indeholdende kobber eller en syntetisk fungicid, der indeholder Clorothalonil eller Mancozeb.

Kartoffelskimmel

Kartoffelskimmel vises mod slutningen af vækstsæsonen når natten temperaturer begynder at køle. Sort, våd-ser steder starter ved lotusblad kant og sprede indad. Vådt vejr aids-spredningen af svampen, og det påvirker frugt, samt, med ru, mørke brune pletter. Fjern inficerede plantedele, og spray med en økologisk fungicid indeholdende kobber eller en syntetisk fungicid, der indeholder Chlorothalonil eller Mancozeb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com