Flerårig blomster, der vokser i Wyoming

December 23

Flerårig blomster, der vokser i Wyoming

Flerårige planter overleve vintre i deres klima, hvilket betyder, at gartnere ikke behøver at genplante dem hvert år, som de gør årlige planter. Flerårig blomster tilføje farve og grønt til en landskab eller haven. Gartnere i Wyoming har en række muligheder for flerårige blomster, der vokser i staten.

Almindelig Fingerbøl

Foxglove vokser godt i Wyoming i højder op til 7.500 fødder, ifølge University of Wyoming College for landbrug og naturressourcer. Det vokser pink eller lilla blomster i løbet af sommeren og er hårdfør til USDA hårdførhed Zone 4, som lejlighedsvis har vintertemperaturer så koldt som minus 20 grader F. Foxglove når højder på 2 til 4 fod og vokser bedst i rige sandy-lerede jorder.

Rød solhat

Rød solhat vokser i Wyoming i højder op til 8.500 fødder og i områder så koldt som USDA hårdførhed Zone 4. Det vokser lilla blomster på toppen af 2 - til 5-fods stængler. Ifølge Lady fugl Johnson Wildflower Center, disse blomster blomstre når som helst fra forår til sensommeren. De vokser bedst i områder med fuld sol eller let skygge og god jord dræning.

Skovjordbær

Vilde jordbær vokse meget tæt på jorden, og planterne holde under 1 fod høje. De producerer hvide blomster i løbet af foråret, efterfulgt af spiselige sød frugt i løbet af sommeren. Disse stauder kan vokse i højder op til 10.000 fod og i USDA hårdførhed Zone 3 eller varmere. Vilde jordbær vokse normalt i moderat tørre klimaer i fuld sol eller delvis skygge områder.

Lavendel

Lavendel er en populær krydderurt for sin behagelige duft og kulinariske bruger. Lavendel producerer lilla blå blomster om sommeren, som tiltrækker bier. University of Maryland Medical Center forklarer, at lavendel er et populært tilsætningsstof i sæber og også som en duft i aromaterapi til at lindre angst eller depression. Den vokser på stigninger i Wyoming op til 6.500 fod og tåler vejr så koldt som USDA hårdførhed Zone 5. Lavendel foretrækker solrig vækstområder og når højder af ca 2 fødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com