Problemer med Lamelgardiner

July 16

Problemer med Lamelgardiner

Lamelgardiner er en fælles vindue behandling af store ekspansiv vinduer samt glasskydedøre. Deres evne til at dække store områder og mulighed for at installere dem over vinduet som en gardinstang eller skjule dem i vindueskarmen har gjort Lamelgardiner et glimrende valg for rude indretning. Nogle problemer er forbundet med Lamelgardiner, som du måske ønsker at overveje før du køber dem.

Mekanisk

Tre typer af Lamelgardiner er på markedet, som du kan støde på mekaniske problemer med. Den mest almindelige type af lodret blinde fungerer ved hjælp af en kæde til at justere tilt og en ledning til at tegne blinds tilbage. Kæden kan undertiden går i stå, og remskive system af ledningen kan få beskidte og fungerer forkert. Normalt er disse hurtige løsninger, at selv en novice handyman kan reparere.

En wand system bruges til nogle Lamelgardiner. Wand snoninger til at justere tilt; for at åbne blinds skubbe du blot wand mod blinds at åbne dem eller derfra at lukke dem. Mekaniske problemer med wand systemet omfatter fejlfunktioner med rulle bolden eller med tryllestaven kommer løs fra den krog, der sikrer det at rulle bolden.

Med automatisk Lamelgardiner, kan der opstå problemer med fjernbetjening sensorer eller andre tekniske glitches. Med alle typer af Lamelgardiner, kan sporet hvor panelerne glide frem og tilbage blive snavset, fører til problemer med åbning og lukning blinds.

Isolering og Ventilation

Lamelgardiner giver ikke samme niveau af isolering, der gardiner tilbyder. Kold eller varm luft vil flyde frit i rummene mellem lamellerne og ind i stuen. Hvis du afhænge af dit vindue behandlinger til at give ekstra isolering, er Lamelgardiner ikke den bedste løsning. En fordel at Lamelgardiner er muligheden for at styre størrelsen og retningen af lys, der kommer ind i stuen ved at justere hældning af de lodrette paneler. Desuden, vælger mange mennesker blinds, fordi de kan åbne vinduet for ventilation, men stadig lade blinds lukket for at blokere for lyset. Problemet er at blinds blive beskadiget eller bryde, hvis der er meget vind udenfor. Luft strømmer i vinduet forårsager også paneler til bang ind i hinanden, hvilket medfører en unødvendig støj. Nogle blinde stilarter blev udviklet med kæder langs bunden for at reducere dette. Kæder forbundet paneler sammen, men for meget slæk i kæderne gjorde dem dybest set ubrugelig og de ses sjældent på nyere blinds.

Designstil

Lamelgardiner har deres fordele og ulemper, men en af de største ulemper indarbejde dem i en design-ordningen. De fås i forskellige materialer, farver og mønstre, men design forbliver altid den samme. Gardiner tilbyder forskellige teksturer og mulighed for at lag forskellige tekstiler til at skabe kunstneriske vindue stil. Lamelgardiner er en smule kedeligt, når det kommer til design.

Kvalitet

Kvaliteten af Lamelgardiner varierer noget. Nogle problemer i forbindelse med mindre dyre mærker omfatter misfarvning på grund af udsættelse for sol samt paneler, der bliver svage øverst fra for meget sollys eller gentagne bevægelse, forårsager dem til at bryde og kræve erstatning.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Spor af de vertikale blinds er målt til at passe i toppen af et vindue, og usædvanlige størrelser er ofte brugerdefinerede bestilt. Lamelgardiner er ikke lufttæt, og mens gardiner overskride normalt vinduets bredde, Lamelgardiner ikke. Disse huller i slutningen af de Lamelgardiner, samt mellemrum mellem paneler, kan kompromittere dit privatliv.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com