Film tema værelse ideer

September 17

Film tema værelse ideer

Når du får denne pludselige trang til at starte remodeling, skal du have mange vigtige valg at gøre. Hvis du er nogen, der nyder at se film kan du dekorere, ved hjælp af film eller film som tema for dit værelse. Denne mulighed vil give dig en bred vifte af ideer til at overveje, så vælge dem, der sætte et smil på dit ansigt.

Film genrer

Når det kommer til udsmykning med en film tema, vælge indstillinger baseret på typen af film du gerne. Ideer fra din yndlingsfilm bør bringe dig glæde fordi de bringe tilbage mindet om noget du virkelig nydt. Ifølge spilleværelse udsmykning har"du så mange forskellige rekvisitter og film tema dekorationer til at vælge fra, kan du gøre næsten enhver tema, du ønsker" Tage sig tid til at se dine yndlingsfilm og finde en kreativ måde at tilføje specifikke linjer og citater til dine vægge.

Billede og plakater

Tage sig tid til at finde billeder og plakater af dine foretrukne skuespillere, der passer til indretningen af dit værelse. For eksempel, hvis du virkelig beundre John Wayne, tilføje billeder til din væg af ham i "Comancheros." Hvis Marilyn Monroe gør dit hjerte slå hurtigere, gøre en væg dedikeret til "All About Eve" eller "Monkey Business." Maries Manor udsmykning antyder "framing autografer billeder af dine foretrukne berømtheder, eller endnu bedre, forstørre alle de fotografier, du kan have for dig selv med kendte berømtheder." Jo, det er dit værelse - så gør dig selv en stjerne.

Røde løber

Hollywood-scene og filmstjerner er alt om den røde løber. Hvis du vil give dit værelse en generel Hollywood føler, besøg den nærmeste tæppe butik og finde lyse røde løber. Dette er sikker på at fange øjet af enhver, der træder ind i din film temaværelse. Når de ser løber sammen med dekorationer og billeder, vil de ved uden tvivl du mente at fremmane glamor af Hollywood.

Hollywood Look

For at holde med temaet for din nye indretning, kan du stencil oversize filmen ruller langs kanten af rummet. Find guld stjerner, der kan være fastgjort omkring døre og vinduesrammer til at give dit værelse glitz og glamour i Hollywood. Male væggene i rummet mørke eller medium blå med sølv stjerner, sammen med linjer, der peger lige op og er beregnet til at ligne lysstråler. Med så mange lyse ideer at vælge imellem, bør din film temaværelse bevise et projekt, som du kan være stolt af.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com