Pool designfunktioner

December 24

Der er mange fordele for boligejere, der konstruerer deres egen i jorden swimmingpools. Fordi swimmingpools er permanent og ønskeligt, har de en positiv effekt på den samlede værdi af dit hjem. En anden vigtig fordel til at bygge din egen i-jorden pool er at have evnen til at afgøre alle dens funktioner. Hvis du har besluttet på at opbygge en i-jorden pool, er der flere ideer til at overveje.

Størrelse og placering af din Pool

Beslutte, hvor meget poolen er nok. Børnerige familier, udvidede familier og personer med aktiv livsstil vil kræve større puljer. Tom nesters og mindre familier opdage, at en mindre pool vil fylde deres behov. Måle plads i din baghave til din pool. Fratræk den plads, der skal bruges til andre aktiviteter, såsom putting-green, en havepavillon og en legeplads. Beslutte, hvor den bedste placering for en pool vil være. Hvis du har børn, holde i sindet linjer af syne fra huset af sikkerhedsmæssige årsager. Du kan bruge en haveslange til at layoute grænserne for din foreslåede pool.

Bedste brug af swimmingpoolen

Overveje, hvordan din pool vil blive brugt. Ejere kun ved hjælp af deres poolen til at køle af i sommeren finde der en basic-formet pool, der gradvist forværres fra 3 fødder op til 6 fod er godt. Pool ejere planlægger at have en vippe eller dias skal en dyb slutningen af ikke mindre end 8 fod. Spille pools fordel familier ønsker at strengen en volleyball net på tværs af deres pool eller oprette en pool basketball hoop. Spil pools er regelmæssig formede swimmingpools, der er en konstant dybde eller svag hældning hele længden af swimmingpoolen. Ejere med små børn nyder at have en lavvandet hylde at deres børn kan spille og blive mere sikker i vandet. Lavvandede hylder kan også bruges til lounging. Lap pools bygges længere og smallere end traditionelle pools og er bygget med fysisk fitness i tankerne.

Tilføje skønhed

Der er uendelige muligheder for at tilføje ekstra for at gøre din pool design skiller sig ud. En brugerdefineret boulder vandfald eller stablet sten springvand tilføjer et smukt syn og lyd element til din baggård oasis. Installere en bænk og bord giver mulighed for snacks, drinks eller endda et måltid mad mens aldrig forlade swimmingpoolen. Sprøjter, springvand og store vandfald skaber en elegant accent. Udsmykkede fliser giver rig farveskemaer til pool vægge, trin og bunde. LED-belysning giver slående natten viser af skiftende farver.

Sikkerhed første

Puljer kan udstyres med automatisk dækker, som, når lukkede hold mennesker og kæledyr falder i poolen, holde snavs i at trænge ind i pool og giver solvarme. Stor fan-formet skridt, der har en flise grænsen for nem trin identifikation giver mulighed for nem adgang til swimmingpoolen. Bruge overflader, der er ikke alt for glatte når de er våde og er heller ikke så groft, at de makulere dine fødder. Grab barer eller smalle hylder i den dybe ende af din pool tillade mellemliggende svømmere en god hvile spot.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com