Sådan Fortæl Hvis en Hibiscus er død

December 25

Sådan Fortæl Hvis en Hibiscus er død

Forskellige hibiscus sorter tilbyder herlige farvevalg for solrige haven områder. Pleje af hibiscus planter afhænger af sorten med hårdføre hibiscus planter og buske er i stand til at modstå temperaturer ned til mellem 20 og 30 grader under nul. Tropiske hibiscus er mere skrøbelig, kun tolererer temperaturer ned til omkring 20 grader Fahrenheit. Hvis du bemærker en hibiscus med alvorlige skader, kan du spekulerer på, hvis hibiscus er død. Med omhyggelig undersøgelse, kan du muligvis fortælle hvis en hibiscus er død--selvom du muligvis blot vente at se, hvis anlægget begynder voksende igen.

Instruktioner

•Kontrollér hibiscus anlæg til bladknopper. Hvis du finde bladknopper, der har en grøn på indersiden, kan disse knopper stadig være levedygtige. Hvis du finder bladknopper med kun brun farve på indersiden, disse bladknopper ikke vil overleve og angiver at mindst denne del af hibiscus planten er død. Afbrød disse bladknopper med sakse.

•Scrape de udvendige lag af en stilk af hibiscus plante med blade af sakse eller fingerneglen til at afsløre indersiden lag af stilken. Hvis du finde grønne lag inde i stilken, angiver dette hibiscus anlægget er stadig i live. Hvis du finder kun brun lag inde i stilken, angiver hibiscus planten er død.

•Klippe væk op til halvdelen af planten, at fjerne beskadigede og døde grene fra hibiscus med sakse. Hvis du ikke er sikker på, hvilke grene er døde og hvilke grene kan være levedygtig, skrabe stængler med din Fingernegl igen, Leder du efter grøn inde i stilken. Hvis du ikke kan finde nogen grøn inde stilke, simpelthen skåret væk omkring halvdelen af anlægget for at se, hvis rødder kan forynge.

•Repot hibiscus, hvis det er muligt. Hvis hibiscus vokser i en container, kan ompotning det hjælpe forynge det. Fyld en anden beholder om halvvejs med friske pottemuld og fjern forsigtigt hibiscus fra dens nuværende container. Overføres anlægget til den nye beholder og tilføje ekstra pottemuld omkring rødderne til at fylde beholderen. Vand jorden for at mætte det grundigt og placerer hibiscus et sted med moderate temperaturer og lys til at se, hvis det begynder voksende igen.

•Tilføj kompost omkring hibiscus hvis planten vokser i jorden. Tilføje omkring 2 til 3 inches af kompost over overfladen af jorden og bunden kompost i jorden med hånd rake. Vand jorden generøst for at mætte det--tiden vil vise, hvis hibiscus er stadig i live.

Tips & advarsler

  • Må ikke smide en hibiscus planter, der vises døde. Rødderne kan stadig være i live under jorden. Hibiscus ofte efterlader vækstdvale sent og begynder voksende igen langsomt i foråret.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com