Stueplanter, der klarer sig godt i direkte sollys

December 25

Stueplanter lyse op i hjemmet og tilføje et strejf af liv til dine rum. Vælg stueplanter, der trives i betingelserne, du har til rådighed. Direkte sollys refererer til stærk, vedvarende sol, der varer i mellem fire til seks timer. Mens nogle planter visne og brænde i sådanne stærkt lys, en række hus planter behovet for denne form for direkte lys og trives på det.

Snake anlæg

Snake anlæg er også kendt som mor-in-law's tongue, og den producerer talrige, spyd-lignende stilke der vokser til en fuld højde på mellem 4-5 fødder. Det gør godt i direkte sollys, men det kan også dyrkes i filtreret lys. Det gør godt når det er lidt pot-bundet. Må ikke over vand denne plante. Lad det tørre helt før vanding det igen om sommeren. I løbet af vinteren, skære vandet yderligere.

Jade plante

Jade planter er små saftige planter, der producerer kødfulde, mørkegrønne blade. De er oprindeligt ørken planter, og de gør det godt når jorden holdes forholdsvis tørre. Disse planter klarer sig godt i direkte lys, men de skal være arbejdet op til den. Hvis jade planten har været holdt i indirekte lys i et stykke tid, bringe det ind i den direkte lys langsomt, øge tid i den direkte lys lidt mere hver dag. I løbet af sommeren og foråret, befrugte jade planten hver anden uge.

Voks plante

Voks planter er en evergreen saftige tropiske planter, der producerer cremet hvid til bleg pink blomster. De godt med mindst fire timer af direkte sollys, men hold øje med dem. Hvis de efterlades i direkte sollys, der er for stærk, kan bladene brænde. De gør godt i en let sur jord. Tillad jord tørre lidt før du vand det igen.

Christmas Cactus

Christmas kaktus er en hårdfør flerårig saftige plante, der producerer levende rød til fuchsia blomstrer en gang om året. De har strittende, kødfulde blade at trail smukt ud af puljen, og de gør godt i direkte sollys. Vær forsigtig, forlader dem i vinduet i løbet af sommeren, men da den direkte sol intensiverer til det punkt, hvor bladene kan brændes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com