Hvordan til at holde tomat planter varm

December 27

Tomater er søde, røde kys af sommeren, men Thats ikke hvordan de begynder. Tomatstiklinger er modigt startede i foråret, inden vejret har varmet. Derefter er de plantet i udendørs jord, der er stadig på sent forår temperaturer, prisgivet af den uventede mild frost.

Hvad er tomat gartner til at gøre? Nå, er her nogle skridt at tage for at sikre dit smukke tomatplanter gør det til de varme dage kommer til at give dig med hvad mange mener er den mest sublime af sommer behandler.

Instruktioner

Hold små frøplanter varm indendørs

•Start tomatstiklinger indendørs, frost omkring seks uger før din anslåede sidste tidspunkt. Bruge sætteplante bakker eller små potter, og klynge dine planter tæt sammen. Holde dem i en åben papkasse til at isolere dem. Holde dem i så varm en placering som muligt, især om natten.

•Indstil din boks oven på en varme pude der er isoleret fra vandet. Sørg for puden er indstillet på lav, og også at det ikke er en pad, som vil lukke ned automatisk efter to timer. Hvis rummet ikke er varm, drapere et tæppe over boksen.

•Anvend en høj lampe, eller du kan hænge over din boks. Bruge en 100-watt pære sæt omkring tolv til atten inches over toppen af planterne. Dette vil holde dine planter varm i deres boks indtil de når omkring fire inches høj, tid til at sætte dem i større Potter.

•Flyt din transplanterede planter til en varm, solrig, indendørs placering. Hold roterende dem dagligt for at holde dem vokser lige. Du kan stadig holde dem i en kasse, beskytte dem om natten med et tæppe. Hvis placeringen skal være under 40 grader Fahrenheit natten, flytte dem til et varmere sted for natten.

Holde din tomat planter varme udendørs

•Transplant dine planter til større puljer efter din sidste frost tidspunkt er gået. Placer din Potter udendørs. Lad dem i deres boks i et par dage. Sted, et lag af boble wrap omkring og under gryder og over toppe-- eller wrap hver pot og plante i en cirkel af bobleplast, derefter indstille dem alle på et stykke bobleplast.

•Start plantning din tomat planter i haven, i jorden eller på deres permanente gryder, når Dagtemperaturen over 50 grader Fahrenheit. Du kan købe glas cloches for at dække dine planter og hjælpe dem med at samle ekstra varme. Du kan også bruge din bobleplast igen, omkring hver plante og pot med et godt lag. Hvis tomatplanter er i Potter, sætte et stykke bobleplast under potterne.

•Fjern bobleplast eller cloches i dagtimerne, så snart dagene er varm nok. Fortsætte med isolerende dem om natten indtil alle fare for sent frost har bestået. Du skal have sund tomatplanter, mindst en fod høje, blot uger efter din sidste frost.

Tips & advarsler

  • Indpakning tomatplanter i bobleplast er let. Blot dække med en tomat bur (eller en cylinder af hønsenet) pakket med bobleplast. Sikre wrap med plastik bånd, og tillade en ekstra tommer i bunden til ekstra beskyttelse. Dække toppe natten indtil nætter varme op over 45 grader. Give din tomat planter gradvis tid til at "hærde" (justere til udendørs). Fjerne deres isolering i dagtimerne for den første uge eller to, erstatter det om natten. Dage til frugtsætning noteret på dine frø eller stiklinger er dateret fra det punkt, du placere dine planter i din have.
  • Se din vejrudsigt for uventede sen frost. Afdække dine planter i dagtimerne, hvis det er varmt, for at sikre de ikke overophedes.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com