Haven blomst Bed ideer

December 27

Haven blomsterbede er et tomt lærred klar til at blive udfyldt med den farve og tekstur af blomster og planter. Haver kan være designet af farve, tema, type anlæg eller gratis kombinationer af disse aspekter. En generel regel i haven design er at forberede blomsterbede med en veldrænet, organisk materiale rig jord, og placere større planter i bagsiden af bed, mellemstore planter i midten og lavere voksende planter ved grænsen.

Planlægning

Planlægger en blomsterhave, før gøre nogen grave eller plantning vil spare en masse tid og kræfter. Måle område af haven, vurdere jorden (er det hårdt og komprimeret, ler, våd og vand-logget eller rig smuldrende jord?) og forberede slags blomster skal plantes i området. De fleste jorder, der ikke har været plantet eller tendens vil drage fordel af ekstra organiske materialer, som alderen gødning, hakkede eller mulched blade og kompost. Skitse af blomster, du ønsker i haven at få en idé om, hvordan de ser ud i den færdige have. Placere og arrangere hardscape materialer skal anvendes. At holde en haven journal eller flower bed notebook hjælper med at organisere planlægning og vedligeholdelse.

Farve

Blomster med samme farve eller i gratis farver skaber en tiltalende visuel effekt. Røde roser, lyserøde pelargonier, hvide baby's breath interplanted med små pyntegræsser, lilla iris og lilla og hvide tulipaner eller en blanding af orange og gule kosmos, morgenfruer og miniature solsikker er alle tiltalende farvekombinationer. Blomsterhaver med alle én farve blomst er imponerende og iøjnefaldende, såsom hvide haver.

Hardscaping

Hardscape materialer i haven blomsterbede tilføje interesse og tekstur og definere en haverum. Eksempler er en gruppe af store sten med alpine og vilde blomster plantet i mellem landskab tømmer eller jernbanen bånd arrangeret i terrasser og beplantet med foretrukne blomster eller rejst senge bygget med dekorative fliser og plantet med roser.

Temaer

Haver med temaer er interessant og tiltrækker opmærksomhed. En japansk have med japansk iris, japansk tree pæoner og Azalea, sammen med en lille afdeling af "tør haven" eller karesansui, og nogle sten eller statuer af Buddha og japanske lanterner skaber en fredfyldt og usædvanlige omgivelser. En hvid have beplantet med hvide roser, baby ånde, hvide tulipaner, lillies af dalen, hvide søde alyssum og andre hvide blomster, sammen med en haven dekoration, såsom en hvid statue af en engel eller en hvid have twirling flag, skal du oprette en uberørt scene, der er forfriskende i sommer-landskabet. En rosenhave med forskellige sorter af fred roser, et blomsterbed med "smilende" blomster som tusindfryd og stedmoderblomster, en sommerfuglehaven med blomster der tiltrækker sommerfugle og et par af butterfly huse eller en månen haven fyldt med blomster, kun blomstrer om natten er blot et par temaer, der gør sjove og attraktive blomsterhaver.

Dekorative elementer

Brug dekorative elementer i blomsterbede for ekstra effekt. Haven flag, spinnere, kolibri foderautomater, sommerfugl huse, finurlig tegn, wiggly insekter på stakes og statuer alle tilføje skønhed og interesse af blomsterhaver. Dekorative hegn, espalier, vindmøller og vejrstationer er yderligere elementer til brug i blomsterbede.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com