Gør det selv hjem organisation

February 24

Gør det selv hjem organisation

Hjem organisation handler om at skabe en bæredygtig ordning for dig og din familie. Det er også en kollaborativ indsats fra alle, der bor i dit hjem. Når dit system er på plads, vil din familie være ansvarlig for at holde din system kommer og bruger det til at reducere kabelrod omkring dit hus og holde tingene hvor de hører hjemme. Nyd et renere hjem ved bedre udnyttelse af pladsen du har til rådighed.

Instruktioner

•Inventory din essentials. Lav en liste over de elementer, du skal holde, vil gerne holde og elementer af særlig betydning. Gøre en anden liste over de elementer, som du kan smide væk. Holde elementer, der er særlige og uerstattelige til dig som billeder, familie dokumenter og genstande ejes af forældre eller deres kære.

•Review din "til at holde" liste og afgøre, om alternative lagringsmuligheder er passende. Værdibokse er ideelle for varer af værdi, mens elektronisk opbevaring tillader dig at holde din familie dokumenter sikkert uden at optage ekstra plads.

•Hvis en gåtur gennem af dit hjem, med særlig vægt på ubrugt eller underudnyttede områder lagerplads, du allerede har til rådighed. Dette omfatter plads under senge, toiletter og kviste, der er uorganiserede. Bestemme, hvis uorganiseret i disse områder er spilde plads.

•Throw væk disse poster fra listen "slippe af". Husk at medtage møbler, at du er klar til at smide ud. Gøre en dag begivenhed og få din familie til at hjælpe dig.

•Rengør dit hus grundigt efter du smide alt væk for at fjerne det rod, der er tilbage og mindske risikoen for yderligere rod senere. Dette omfatter støvsugning og skrubbe de områder, du vil bruge til oplagring såsom toiletter og under sengene.

•Fastsætte din nye lagersystem. Indeholder plads til hele din essentials og sørg for du allokerer plads nok for hvert område. Konto for plads nok til tingene du vil fortsætte med at akkumulere.

•Purchase organisatoriske hjælpere til at hjælpe dig med at organisere de rum, du vil bruge. Omfatte skab arrangørerne, opbevaringskasser og skrivebord arrangørerne. Placer disse hjælpere i deres respektive områder. Sørg for at instruere dem, der lever med dig om din nye system og tilskynde dem til at hjælpe dig med at holde tingene i deres rette steder.

•Tag nogen tid hver uge til at sikre, at alt er i det rigtige sted og at reorganisere ting som nødvendigt for at holde din organisatoriske system opdateret og arbejde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com