Hvad mener cedertræ træ frø Look Like

January 1

Hvad mener cedertræ træ frø Look Like

Cedar tree frø er produceret af en ceder træ med henblik på reproduktion. Cedar tree er fundet i Nordamerika og Europa. Dens træagtige bark er almindeligt anvendt til line opbevaring kister og toiletter, så cedertræ er en naturlig møl frastødende. Kun Cedrus arter er sande cedars, men der er flere slægter af træer, der kaldes cedars. De sande cedertræer er nåletræer, ligner fyrretræer, graner og cypresser. De producerer frø i kegler i stedet for blomster og nåle i stedet for blade.

Klassificering

Cedertræer er af slægten Cedrus, men det kan være forvirrende, da nogle enebær og arborvitae kaldes cedars. Den østlige Red Cedar (Juniperus virginiana) er en enebær og Western Red Cedar (Thuja plicata) er en arborvitae. Ægte cedars af Cedrus slægten er Atlas cedertræ, Cedar af Libanon og Deodar cedertræ.

Cedar kegler

Ægte cedars producere deres frø i kegler, ligesom et fyrretræ. Cedar kegler er tykke og runde, formede ligesom lidt en tønde. De er 3 til 4.5 inches lang og 1 til 2,5 inches lang. De har en cirkulær arrangement af fladtrykte skalaer, frøene er tilsluttet. Skællene løsne som kegle modnes og falder ned, lag på lag. Kun de kvindelige kegler producere frø. Cedars har ofte, både mandlige og kvindelige kegler på det samme træ, med de kvindelige kegler generelt højere op på træet. Befrugtning af krydsbestøvning er gjort lettere med begge køn på samme træ.

Cone placering

Både mandlige og kvindelige cedar kegler er fundet på spidsen af træets grene. Kegler, der er brune og bare åbning eller dem, der ikke har åbnet helt er de kvindelige kegler, som indeholder frø. Ved modenhed bryder kegle ud. Ligesom svævefly transporteres frø vingede strukturer, som sikrer en bred distribution. Frø er ikke levedygtige for længe og skal spire i kølige temperaturer.

Frø

Cedar tree frø er i kegle, med to frø i hver kegle skala. "Når frøene er modne, spidsen af kegle pauser, og gradvist Skællene falder af," skriver Richard Spilsbury i "Plantedele." Det tager noget tid for kegler at modnes. Af det første efteråret af træets liv, den unge kvindelige cedar kegle muligvis kun 1 tomme lang. I det andet år, kegle bliver større, men er stadig umodne og grønne. Ved den tredje efterår, kegle begynder modning og ændre farve, men er stadig uåbnet.

Spiring

Kvindelige kegler af cedertræ (Cedrus) tager tre eller fire år til at modnes. De indeholder frøanlæg, der engang befrugtet af mandlige med pollen, bliver frø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com