Sådan fjernes mug fra Gyprock

January 3

Gyprock er et varemærke af gipsplader og gips produkter, der anvendes i hjemmet til at oprette lofter og vægge. Disse produkter kan oprette porøse og ikke-porøse overflader. Mold er naturens naturlige stof, renere og nedbrydning. Dette er en type af bakterier, der nedbryder døende vegetation i naturen, men inde i hjemmet, dette kan være farligt. Nogle skimmelsvampe oprette respiratoriske problemer og andre systemiske forhold, og i svære tilfælde, medføre forgiftning og død.

Instruktioner

•Tag på de gamle tøj. Bleach vil misfarve de fleste stoffer, så sørg for du iført tøj, som du ikke har noget imod at få ødelagt. Tage forholdsregler og bære en respiratoriske maske og gummi eller latex handsker.

•Fyld sprayflaske halvvejs med varmt vand. Sprøjte ned de mugne områder på Gyprock. Dette vil forhindre Mugsporer fra at komme i luften, når du begynde at rydde formen.

•Tear ud og kassere enhver porøse Gyprock produkter. Formen kan aldrig blive med held fjernet fra porøse overflader og de skal udskiftes. Hvis du har en ikke-porøs Gyprock produkt er omfattet af mug, skal du fortsætte tiltrin 4.

•Mix ½ kop af blegemiddel i det varme vand tilbage i sprayflaske. Fyld sprayflaske resten af vejen med varmt vand. Label sprayflaske med en permanent markør.

•Spray de mugne området med en blegemiddelopløsning og tillade blegemiddelopløsning at sidde i mindst 15 minutter for at blegemiddel til at trænge ind, dræbe, og Desinficer overfladen.

•Scrub område med en gammel, ren klud. Skyl Gyprock overflade godt med rene, varmt vand. Tillad overflade til luft tørre, hvis det overhovedet er muligt. Hvis det ikke er muligt for overfladen tørre naturligt, derefter indstille op fans eller varmeapparater som passende.

Tips & advarsler

  • Blegemiddel er et kemikalie, der kan forårsage kemiske forbrændinger på huden eller skadelige betingelser ved indtagelse. Må ikke indtages blegemiddel. Holde utilgængeligt for børn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com