Sådan installeres mursten fliser på Cement vægge

May 15

Sådan installeres mursten fliser på Cement vægge

Mursten fliser er tynde mursten brolæggere fås i en lang række figurer, størrelser og farver. Anvendes primært til gulvet dækning, kan asfaltudlæggere også anvendes til cement vægge, der dækker almindelig grå overflader med en farverig overlay, der varer i årtier med kun et minimum af vedligeholdelse. Placere mursten fliser følger de samme grundlæggende montering metode som andre flise typer.

Instruktioner

•Wash væggen med en højtryksrenser til at fjerne snavs og debris. Tillad væggen tørre til et punkt, hvor det stadig er let fugtig. Den lille mængde fugt forhindrer cement fra leecher fra thinset mørtel bruges til at montere fliser.

•Measure væg længde med et målebånd og derefter sted en kridt mærke på midten af væggen base. Placer en test række mursten fliser i hele væggens base, foring Performing flise på midten af varemærket kridt. Kontrollere mursten fliser på enden for deres pasform. Justere midtpunktet, indtil fliserne langs slutningen er symmetriske, og derefter snap en kridtstreg på væggen for at markere den nye centrerede position.

•Dæk en sektion af muren med thinset mørtel ved hjælp af en indskåret murske. Spredt mørtel over et areal omkring 4 fod kvadrat og derefter gå over det med hakkene på murske kant til at oprette en ridged overflade. Placer mursten flise på væggen, trykke det på plads, ved hjælp af kridtstreg for at centrere det. Bygge over området derfra. Placer afstandsstykker mellem fliser til at oprette ensartede leddene. Sætte brikkerne i et mønster, som du finder tiltalende.

•Flyt videre til næste afsnit af muren, gentage placering proces på tværs i bunden og arbejde dig vej i sektioner, indtil hele flisebelægning overflade er dækket med mursten fliser. Skær dem når det er nødvendigt så for at passe stykker langs væggen kanter ved hjælp af en våd flise. Tillad mørtel til helbrede natten over.

•Tag flise afstandsstykker. Fyld en injektionsmørtel taske med slebet flise injektionsmørtel. Bruge det til at udfylde fuger mellem fliser, kører dysen over fælles mens klemme injektionsmørtel fra spidsen. Aftørre overskydende fugemasse, der breder sig ind over for mursten fliser med en våd svamp umiddelbart... Tillad injektionsmørtel og mørtel syv dage hærdning tid.

•Spray flise og injektionsmørtel med en konkret fugemasse til at forsegle porerne i materialet og forhindre flise misfarvning og mørtel fra vand pletter. Vente tre dage for fugemasse til tørre, før at røre væggen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com