Italiensk udsmykning idéer

February 23

Italiensk udsmykning idéer

Tilføje et strejf af elegance til dit hjem ved at dekorere med en italiensk stil. Italiensk-inspirerede dekorationer og møbler kan forvandle din stue eller soveværelse til sofistikeret rum. Brug en toscanske tema, der minder om det italienske landskab, til at oprette en charmerende, rustikke look i dit køkken. Italiensk indretning forstærkes af rige, neutrale nuancer med lyse pop af farve.

Italienske Chic

Bruge frodige hvide lædermøbler til at oprette en smarte italienske look i din stue. Forbedre bløde lædersofaer og stole med silke-dækket puder i nuancer af dybe røde, gyldne gult og brændt orange.

Tilføje marmor accenter, gangen gulve og overdådige bordplader. Italienske gulvbelægning elementer omfatter farverige mosaik, terra cotta og keramiske fliser.

Oprette et slankt og moderne look ved at købe sølv eller chrome gulv lamper med en abstrakt design. Forbedre vægge med renæssance-stil oliemalerier, eller farvestrålende væg gobeliner og tæpper.

Toscanske tema

Fejre det italienske landskab ved at dekorere dit køkken med en toscanske tema, som omfatter druer, vin og urter.

Hænge strenge af lilla drue-formet lys omkring døre og vinduer til at levere blød belysning under middag parterne og intime måltider. Brug vintage vinflasker til hold friske eller tørrede blomster og maling olivenolie flasker med druemost og vin designs.

Holde terra cotta gryder af friske italienske urter som basilikum, oregano og lavendel, handy for Tuscany-inspirerede opskrifter.

Udskift din formel middagsbordet med en rustik, ru-hugget træ version, som minder om dem, der anvendes i italienske gårde.

Naturlige elementer

Italiensk udsmykning inkorporerer mange naturlige elementer, fra tekstiler til hardware. I soveværelset, bruger rige italienske silke sengetøj eller erstatte kommode hardware med smedejern versioner for et rustikt look.

I køkkenet, hænge kobber belysning turneringsplaner, og af en kobber køkkenvask og koordinerende vandhaner. Naturlige sten eller marmor bordplader vil tilføje til den økologiske fornemmelse af rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com