Hvordan til at fastgøre Pex rør til gulv bjælker

January 6

PEX, en arbejdsnavnet for krydsbundet polyethylen, er en type af ekstruderet plast slange bruges almindeligvis til gulvvarme systemer, residential vand linjer og mere for nylig, naturgas befordring. PEX rør har flere fordele frem for traditionelle kobberrør, herunder at være fleksibel, mere rimeligt prissat, længere varig og væsentlig nemmere at installere. En del af ruten et PEX vandlinje er den trinvise vedhæftet fil, der holder det på plads og sikring af PEX rør linjer til gulv bjælker eller enhver indramning medlem er en hurtig procedure.

Instruktioner

•Hold PEX slanger mod gulvet strøer i den ønskede vej og kontrollere, at linje ankerpunkt er ude af fare og ikke trækker på enhver tilslutning fittings. Montering af PEX under unødvendige spændinger kan forårsage lækager eller bindende i forbindelserne.

•Beskyttelseshætte til at klikke en Tube Talon klip over PEX rør på det ønskede ankerpunkt og placere den installerede søm tip mod gulvet tværbjælke. Hvis du bruger økonomi klip, spredt klip til at glide over PEX-rør, og derefter lukke klippet og indsætte en 3d ring-shank søm i hullet. For begge typer af klippene, køre klippet negle ind i tværbjælke ved hjælp af en hammer til at sikre klip og slangen på plads.

•Gentag trin 2 for yderligere slanger klip, afstand mellem klip mellem 12 og 18 inches fra hinanden, efter behov.

Tips & advarsler

  • Både Tube Talon og økonomi klip er godkendt til brug med PEX rør men Tube Talon klip har den ekstra fordel af snapper på PEX slangen til at hjælpe med at holde den i position som det er naglet til udformningen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com