Hvad skal jeg gøre, hvis min Mini steg Bush fik for meget Frost?

January 6

Hvad skal jeg gøre, hvis min Mini steg Bush fik for meget Frost?

Rose og miniature rosenbuske har brug for særlig pleje når det kommer til at overleve vinteren, især i regioner, hvor frosten fare er uundgåelig. De fleste typer af roser lider stor skade eller endda døden, hvis de ikke er beskyttet. Hvis en miniature steg bush lider frostskader, er fange den tidligt og beskytter det mod yderligere skader den bedste måde at gemme den.

Bestemme skade

Hvis en frost kryber op på en uforberedt gartner, virkningerne kan være ødelæggende, men hvis den håndteres korrekt, den frostklare rosenhæk stadig kan overleve. For at afgøre, om den varme grød fik for meget frostskader, finde ud af, hvornår frosten opstod og hvor længe det varede. Hvis frosten skete om natten og varede til de tidlige morgentimer, kan skaden være for vidtgående at gemme bushen. Hvis frosten opstod i de tidlige morgentimer i en kort periode, er der stadig håb.

Rose Bush Triage

Tø miniature steg bush forsigtigt med vand, efter at fryser er ophævet. Hvis fuld solen skinner på de frost-beskadiget bush, kan det brænde roser og blade, forårsager yderligere skade. Hvis bush er stadig små og i en gryde eller container, flytte planten indendørs at tø det ud, men holde det ude af direkte sollys.

Hvis de skadelige frost opstod i efteråret eller tidligt i vintersæsonen, ikke beskære beskadigede blade og grene. De vil give ekstra beskyttelse for de indre lag af bush. Beskæring udløser også ny vækst og nye vækst på en miniature steg bush er delikat og mere modtagelige for skader. Vente med at beskære den rosenhæk indtil faren for frost er overstået for vinter og tidligt forår.

Rose Bush beskyttelse

Tag forholdsregler før den første frost at beskytte miniature steg buske. Hvis bush er allerede skadet af frost, tage forholdsregler, selv efter skaden er opstået for at give det den bedste chance for overlevelse i foråret.

Binde Stokke af rosenhæk sammen med tunge sejlgarn. Omringe alle ydre stilke.

Telt i bushen med stedsegrønne grene og pak det ind i jute eller en tungere materiale for koldere klimaer. Binde indpakning på med sejlgarn. For at beskytte bushen fra tunge kolde og skadelige vind, placere en cylinder af blød plast eller isolerede hønsenet rundt i bushen.

Barkflis omkring den rosenhæk rødder med sphagnum, ekstra jord eller jorden bark. Ved hjælp af blade som barkflis for rosenbuske anbefales ikke, da mug kan udvikle og skade den skrøbelige bush.

Vand i bushen inden frosten og fryser, fordi frostgrader og kolde vinde kan tørre ud en rosenhæk til døden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com