Hvordan til at udfylde huller i en travertin gulv fliser

July 15

Travertin fliser har naturligt forekommende huller i det fra mineraler i den sten, hvorfra travertin er skåret. Disse huller er en del af den klassiske udseende af travertin, men på et gulv, de kan indsamle snavs og fugt, og skal være "lukket," hvilket betyder, fyldt med cementmørtel. Ved hjælp af en mørkere injektionsmørtel end lyse travertin, holde du mønstret af huller samtidig afskærme dem. Processen med at fylde hullerne starter efter travertin fliser er lagt med passende afstand mellem fliserne, og har sat det dens mørtel.

Instruktioner

•Brush gennemtrængende flise sealer på overfladen af fliserne ved hjælp af et paintbrush. Ikke får sealer flise huller eller mellemrum mellem fliserne, men holde det på en flad overflade.

• Lad sealer angivet til fire til seks timer. Børste på en anden frakke på samme måde som du gjorde først.

•Spread injektionsmørtel over fliserne med en cementmørtel float, skrabning langside flyderens hen over overfladen og trykke på injektionsmørtel ind i huller og mellemrum mens du trækker det fra de flade områder.

• Lad injektionsmørtel sæt i 10 minutter. Tørre op resterende injektionsmørtel fra overfladen med en fugtig svamp, udglatte injektionsmørtel i huller og mellemrum. Sørg for ikke at trække injektionsmørtel fra huller og mellemrum.

• Lad injektionsmørtel sat for en uge. Børste en frakke af flise sealer over hele overfladen af fliser, herunder injektionsmørtel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com