Flerårige planter, at kaniner spiser

January 7

Flerårige planter, at kaniner spiser

Kaniner er ikke kræsne spisere. Hvis det er grønt og voksende, oddsene er gode, vil en kanin give det en nibble. Bør critter finde smag til sin smag, vil planten hurtigt forsvinde. Men som med alle levende væsener, kaniner har kulinariske præferencer og kan ofte findes dvælende i køkkenhaver og blomsterbede, søge efter frisk blomstrer, unge skud og bud frugter. Dem, der hæve stauder, som Hostaer og daylilies, vil finde kaniner trukket til deres værftet år efter år, da de er næsten ude af stand til at modstå fristelsen præsenteret af fremkomsten af deres livretter.

Urteagtige stauder

En flerårig plante er en plante, der fortsætter i tre år eller mere; under denne grundlæggende definition er træer og buske teknisk stauder. Planterne de fleste folk refererer til som blot "stauder" er urteagtige stauder, som de mangler bark-dækket stilke og grene ofte forbundet med woody stauder. Disse blomsterplanter dø til jorden ved afslutningen af vækstsæsonen, men opstår hvert forår for at fylde værftet med levende farve, frisk duft og lyse grønt. For at lokke kaniner i haven, være sikker på at omfatter hostas, Storkenæb, skæggede iris, rød kløver, Hvid Kløver og germanders i ordningen for plantning, da disse er nogle af deres yndlings godbidder.

Woody stauder

Friske blomster og grønne blade, kaniner også nyde nye bark og vil tilbringe timer lykkeligt stripping stiklinger eller snapper slank, foråret grene ud unge buske. Mens kaniner kan lide de fleste noget med glat stængler, synes de især glad for Azalea, æbletræer, kirsebærtræer, paradisæbler og Rhododendron. Desuden kan kaniner delvis til roser og er slet ikke sat ud af tornene.

Jorden dækker

Flerårig jorden covers, Krybende enebær og vinter creeper, er en værdifuld ressource til fouragering kaniner. De er blandt de få velsmagende planter, der forbliver grønne hele året, tilbyder små planteædere en løbende kilde til ernæring, samt ly fra vintervejret. I modsætning til højere browsing dyr som rådyr, kaniner ikke kan nå grene af de fleste træer, eller kan de klatre eller flyve. De er derfor fuldstændig afhængige af jordbehandlingsteknik vegetation og lavt voksende buske.

Stauder kaniner undgå

Mens kaniner spiser næsten alt, når det gives et valg, de har tendens til at undgå planter med furry, hullede eller shaggy stængler og blade, som asters, røllike, coreopsis og spansk gyvel. De styre også klart af stauder med meget duftende blade og blomster, som pæoner, lavendel og rosmarin. Derudover holder en grundlæggende overlevelsesinstinkt dem fra at spise planter, der er naturligvis giftige som holly, skarntyde og krysantemum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com