Hvad kan jeg bruge til at tage Encaustic Wax Off mit gulv?

January 7

Enkaustisk er en bivoks-baseret maling, der er ofte anvendt så smeltede til en absorberende overflade for en bred vifte af kunstneriske kompositioner. En af fordelene ved encaustic voks maling er, at ved at smelte voks, maleriet kan blive omarbejdet. Hvis du ved et uheld spildes eller dryppede malingen på dit gulv, skal du anvende en rensemetode, der vil fjerne encaustic malingen voks og maling komponenter.

Indledende oprydning

Når du spilder først encaustic voks, skal du reagere på samme måde, som hvis du spildt maling eller voks. Tørre op så meget voks maling som du kan, så snart det olieudslip. Du kan bruge papirservietter eller en ren klud til at gøre dette. Hvis du tørre det, når udslippet er friske, vil gulvet kræver mindre koncentreret rengøring senere når malingen er tør.

Hår tørretumbler eller varmepistol

En af de effektive måder til at fjerne voks er at først Smelt Hærdet voks malingen med en hårtørrer eller en varmepistol. Som du varme det, ising det med en ren klud eller papirhåndklæder. Når du er færdig med varme og duppe, forlade stedet alene i flere minutter for at se, om nogen voks er stadig hærdet på gulvet. Hvis du bemærker nogen, derefter forsigtigt skrabe enhver resterende voks fra gulvet med en spartel. Mens skrabning, være meget omhyggelig med ikke at ridse overfladen af gulvet.

Maling fortynder eller Rengøring opløsningsmidler

Når du har fjernet voksen, du nu kan være nødvendigt at fjerne en maling plet fra gulvet. Fugt et lille stykke af en ren klud med maling fortynder og skrub gulvet hvor der er en resterende voks pletten. Hvis dit gulv er hårdttræ, må vinyl eller tæppe, ikke anvendes maling fortynder, da det kan beskadige gulvet. I stedet, fugt en klud med en heavy-duty Rengøring opløsningsmidler, der er relevante for din type af gulvbelægning, uanset om det er træ eller tæppe. Skrub pletten væk med rengøring af opløsningsmiddel.

Vand og rene klude

Efter du har skrubbes maling væk, skal du blot skylles gulvet med en ren klud, der er fugtet med ren, stuetemperatur vand. Pas på ikke at anvende for meget vand på trægulve, men lige nok til at fjerne opløsningsmidlet. Efter skylning, dab området skylles forsigtigt at tørre det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com