Hvad gør man efter den første jordbærhøsten

January 17

Hvad gør man efter den første jordbærhøsten

Jordbær kræver lidt mere pleje og behandling end nogle andre edibles, men når den omhu, kan du nyde jordbær høst ud en enkelt plante for så mange som fire år. Efter fire år, nogle gange lidt mindre, planter har tendens til at miste deres vigor trak op og erstattet med nye planter. Ordentligt forberede din jordbær seng med passende gødning og organisk stof går en lang vej mod at forbedre kvaliteten og kvantiteten af din sommer afgrøde efter den første høst.

Nye planter

Nye planter kan plantes i bakker eller sammenfiltret eller fordelte rækker. Sammenfiltret rækker oprettes, når moderplanter, eller de vigtigste jordbær plante du placeret, sender løbere, der blevet datter planter, rode sig omkring moderplanten. Uanset plantning system, du vælger, bør nye anlæg ikke tillades at sætte frugt fra de første blomster. I stedet, knivspids disse blomstrer fra at fremme anlægget til at give al sin energi til at plante vækst snarere end frugtproduktion. For juni-bærende holde kultivarer, fjerne blomstrer under hele vækstsæsonen. For andre typer, fortsætte med at tage blomstrer til slutningen af juni, og tillade dem at sætte frugt til en senere sæson høst.

Første høst

Når du har flyttet ind i dit anlæg anden år for juni-bærende kultivarer, det er vigtigt at gøde planterne umiddelbart efter den første høst. Denne fodring er passende for planterne indtil det følgende år. Bruge en velafbalanceret gødning, og vand planterne grundigt efter anvender den. Dette hjælper med at levere gødningen til plantens rødder hvor der er behov for mest. Overfeeding jordbær resulterer i reducerede frugtproduktion, men planterne vises fuld og grønne--de producere mere stængel og blad vækst end blomster.

Renovering

Din jordbær senge drage fordel af en renovering efter den første høst af hvert år. Dette er rutinemæssig vedligeholdelse, som holder planter sunde. Tynde planter og anvende en løs barkflis som halm, at fjerne alle ukrudt, og befrugte med afbalanceret gødning med en sats på 1 pund til 100 kvadrat fødder. Klippe ned planterne i efteråret, så du har fjernet alle, men den laveste af bladene.

Kurve

Du kan også dyrke jordbær i kurve eller beholdere, og de gør godt så længe de får mindst seks timers direkte sollys om dagen. Følg den samme procedure som i senge for den første år blomstrer, klemme dem tilbage indtil udgangen af juni, så giver frugt at indstille bagefter. En langsom frigivelse gødning kan bruges til sommer-lange fodring krav.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com