Hvad er nødvendigt når du køber et badekar og omgiver?

January 8

Indkøb og installation af et nyt badekar og surround kræver nogle planlægning af boligejer. Badekar og surround kan være store emner, og transport fra store outlet til hjemmet kan være en udfordring, som kan blive forværret af problemer transporterer varerne fra koeretoejet ind i badeværelset.

Kende størrelsen

Foranstaltning rummet planlagt til badekar og surround før overskriften til hjem forbedring butik. Badekar kommer i standardstørrelser, og hvis du har fjernet en standard badekar fra pladsen, du bør kunne finde en ny badekar til at passe pladsen. Surround kit passer mange forskellige størrelser, som panelerne kan justeres.

Transport

En standard pickup truck fungerer godt for at slæbe badekarret og surround til dit hjem. Hvis du ikke har en lastbil, kan indhaling arrangeres med butikken. En større udfordring kan være at få varerne ind i hjem og badeværelse. Måle døråbninger for at sikre badekarret passer gennem åbningerne. Hjørner og sving i gangarealer skal også forhandles. Transport af badekar på ende kan gøre det nemmere at manøvrere gennem døre og haller.

VVS-komponenter

Installation af badekar og surround kræver nogle VVS-komponenter til installation. Du sandsynligvis brug for et dræn og overløb kit, der forbinder karret til VVS. Du muligvis også en P-fælde og andre afløb komponenter hvis de ikke var bjærget fra karret, der blev fjernet. Bruge polyvinylchlorid (PVC) lim til at fastgøre VVS komponenter sammen og byggeri lim til at holde surround komponenter på plads. Disse elementer er ofte købt på samme tid som badekar og surround.

Værktøjer

Sørg for at du har de rigtige værktøjer til at installere karret og surround. Du bør besidde og vide hvordan du kan bruge grundlæggende hånd værktøjer som et hack så for at skære PVC rør, skruenøgler og skruetrækkere til at stramme afløb og VVS-armatur i sted og en fugepistol gælde opførelse klæbemiddel til surround. Efter installationen, skal du bruge fugepistol til at anvende silikone caulk huller eller sømme mellem komponenter af surround og surround og badekar.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com