Sådan foretages fejlfinding af & reparation fordampningsemissioner kølere

January 8

Fordampningsemissioner kølere arbejde meget godt i varme tørre klimaer som desert sydvest. De er billigere end klimaanlæg og koster mindre at drive. Fordampningsemissioner kølere kræver imidlertid mere vedligeholdelse end klimaanlæg. Heldigvis, meget lidt tekniske ekspertise eller dygtighed med værktøjer er forpligtet til at holde en fordampning køler opererer på peak effektivitet. Problemer med at skyde en fordampning køler er et simpelt spørgsmål om at identificere en af flere problemer. En fordampning køler består af tre hovedkomponenter: vandpumpe leverer vand til de køligere puder til at afkøle luften og ventilatormotoren fordeler den afkølede luft i hele huset.

Instruktioner

•Anvend en lommelygte til at kontrollere sikring eller hammerens boks hvis køligere starter ikke eller ikke blæse luft. Hvis sikringen er udløst eller blæst, enten nulstille eller erstatte det som nødvendigt.

•Indstil hvor problemet ligger Hvis luften ikke er cool. Hvis luften er varm, tjek vandpumpe at være sikker på vandet er i omløb til filtre. Undersøge filter puder for at se, hvis de er skaleres med mineralforekomster, hvilket hæmmer luftstrømmen. Endelig tjekke vandreservoir for at være sikker på flyderen er at holde vandet på det rette niveau at levere pumpen.

•Undersøg ventilatormotoren hvis den køler ikke blæser luft. Hvis det ikke kører, skal motoren service eller udskiftning. Også undersøge fan bælte for at afgøre, om det er brudt og har brug for udskiftning. Bæltet kan også være for løs at vende turbineblade korrekt; bæltet skal kunne være deprimeret over en tomme, når det er nede efter med en finger omtrent midtvejs mellem den motor remskiven og fan blade remskive. Hvis det er for løs, bliver det nødt til at blive strammet eller endda udskiftes hvis det er slidt op.

•Udtøm vandtanken og krat det grundigt med en stiv børste og en løsning på én kop eddike til en gallon af vand. Også, tjek filter puder til at afgøre, om de er skaleres med mineralforekomster.

Tips & advarsler

  • Samle en workbox, der indeholder de grundlæggende værktøjer nødvendige for at foretage fejlfinding af og arbejde på den fordampning køler og holde det bekvemt ved hånden til at behandle problemer, efterhånden som de opstår.
  • Altid aktivere parameteren i huset til den slukkede position og også slå afbryderen placeret på undersiden af toppen af køleren.
  • Har en assistent på jorden, mens fordampning køler arbejdes på taget, i tilfælde af ulykke, nogen er til rådighed.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com