Oplysninger om Sealy hukommelse madrassen

April 26

Sealy, en af de største producenter af madrasser, hævder en ny grad af komfort med sin hukommelse skum teknologi. Ud over komfort foreslår selskabet, at dens hukommelse Skummadrasser give fordele til sovekabine og større miljø.

Sealy Brand og rummer af Sealys hukommelse Skummadrasser give sundhedsmæssige fordele, kvalitet, komfort og holdbarhed for alle budgetter.

Hukommelse skum teknologi

Ifølge Sealy fremmer hukommelse skum teknologi en mere komfortabel, sundere sovende oplevelse. Hukommelse skum føles dramatisk mere anderledes end en typisk innerspring madras.

Hukommelse skum overholder den sovende kropsform, hvilket skaber en følelse af at sove "i" madrassen i stedet for at sove "på" madrassen.

Hukommelse Skummadrasser kan vise sig gavnlig for par eller flere mennesker, der deler en madras. Skum absorberer den sovende motion og reducerer vanen at kastede og drejning i hele natten. Manglen bevægelse resulterer i en dybere søvn for de mennesker, der hviler på madrassen.

Sundheds- og miljømæssige fordele

Inkarnere fra Sealy fremmer "sundere sind, organer og sjæle, via renere søvn." Design repræsenterer hukommelse skum tillader luft gennemstrømning skummadras, der regulerer temperatur for at fremme en "køligere" resten.

Sealy hævder at hukommelse skum-baserede madrasser give ensartet støtte for hele sovekabine krop, opretholde justering i nakke og ryg. Disse madrasser kan være særligt gavnligt for mennesker med nakkesmerter, rygsmerter, skoliose og andre relaterede sundhedsproblemer.

Disse madrasser er også til gavn for mennesker, der lider af allergi-relaterede problemer. Nogle mennesker har problemer med at sove på grund af husstøvmider og andre allergener. Inkarnere hukommelse skum er anti-mikrobiel, som forhindrer allergener fra indsamling i madrassen.

Sealy fastholder, at det forfølger miljøvenlig praksis for at producere madrasserne. Ifølge sin hjemmeside, virksomhedens skum leverandør genbruger 100 procent af sin polyurethan skrot og bruger det til fremstilling af andre produkter.

Derudover indeholder rummer af Sealys hukommelse skummadras ikke nogen chlorfluorcarboner (CFC) eller andre kemikalier, der er skadelige for ozonlaget.

Typer af madrasser

Sealy skaber to madrasser ved hjælp af hukommelse skum.

Sealy mærke hukommelse skum madras har 6 inches af en skumkerne, high-density, som giver ensartet kroppen støtte. Sealy Brand mattresmed er en mulighed for shoppere på et budget.

The repræsenterer af Sealy hukommelse skum madras har et lag af progressive skum indsat øverst på madras. Rummer madras ligeledes indlemmer Polartec tekstiler, som forhindrer fugten oprustning. Kombineret med kroppen klima tekstiler, giver rummer madras en tørrere, køligere og mere åndbar miljø for søvn. De tekstiler af høj kvalitet og progressive hukommelse skum teknologi gør rummer en luksus indstilling.

Sikkerhed og pleje

Ifølge Sealy, kan forbrugeren gøre et par ting at få mest brug ud af hukommelsen skummadras.

For at holde den ren, kan forbrugeren købe en rullemadras til sted på toppen af sengen. Denne pad vil forhindre væsken fra siver ud gennem dækslet til madras og faldende kvalitet af madrassen.

I tilfælde af udslip eller andre pletter, bør ved hjælp af koldt vand og mild sæbe fjerne pletten uden at ødelægge madrassen. Skrappe rengøringsmidler kan skade hukommelse skum, så forbrugeren skal rense madrassen meget omhyggeligt.

Garanti for madrasser

Sealy mærke hukommelse skum madras kommer med op til en 10-års garanti og rummer af Sealy hukommelse skum madras kommer med en 20-års garanti. Sealy fastholder, at det bruger god kvalitet materialer til at skabe komfortable, holdbare madrasser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com