Hvordan man dyrker solen sukker tomater

January 12

Hvordan man dyrker solen sukker tomater

Solen sukker tomater er blandt de mest frugtbare tomatsorter, leverer taknemmelig gartnere med hundredvis af frugter i en sæson. På toppen af deres rigelige produktion er solen sukker tomater særligt velsmagende og søde, perfekt til salater og frisk tomat saucer. Give planterne med den rigtige mængde af sol, vand og næringsstoffer, og du vil snart være soler sig i tomat godhed.

Instruktioner

•Spread et par inches af komposteret organisk stof (have eller køkken scraps, gødning) over haven sengen. Arbejde kompost ind i det øverste jordlag, omkring 8 inches dyb. Hvis det er muligt, gøre dette i slutningen af efteråret så jorden er klar til plantning i det tidlige forår. Ellers, forberede site to eller tre uger før udplantning så snart jorden er tillable i det tidlige forår.

•Plant tre eller fire solen sukker tomatfrø i en tørv pot, omkring 1/2 tomme dyb. Vand og sat i en solrig plet indendørs til at spire. Gør omkring tre uger før den forventede frostfrit dato i foråret. På den måde udplantningsplanterne vil være klar til udplantning når faren for frost er forbi.

•Thin planter til en plante pr. tørv pot efter omkring to uger eller omkring 10 dage efter spiring. Vælg den stærkeste leder sætteplante at forlade i tørv pot.

•Retill jord efter fare for frost er fortid og opbygge høj rækker i haven sengen, omkring 6 inches høj, med rækker omkring 4 fødder fra hinanden.

•Hammer en tomat spil ind i toppen af rækken hver 2 fødder, ca 2 fødder dyb således at omkring 4 fødder af staven er over jorden. Indsætte indsatserne inden omplantning planter averts risiko for at beskadige de sarte rødder af tomaterne ved indsætning af indsatserne.

•Kontrollér et hul stort nok for tørv pot omkring 2 inches væk fra bunden af bålet. Forsigtigt løsne rødderne af tomat planter og plante dem i hullerne. Dække med omkring en tomme af jord, men ikke over kronen af anlægget.

•Mix 2 til 3 tbsp. flydende gødning med en gallon af vand og anvende på jorden omkring de nye planter. Ikke spray direkte på bladene, da det kan brænde dem. Vand udplantningsplanterne dybt, med 1 tommer vand og hver uge derefter.

•Tie tomat plante til bålet, når det er omkring 1 1/2 fod høj med en twist slips, sikre slips er løs nok ikke at skære tomat stilken, med plads til vækst samt. Fortsat knyttet plante op bålet som det vokser højere.

•Side-kjole hver tomatplante med 1 tbsp. flydende gødning efter først af tomaterne har sat på vinstokken, derefter hver måned bagefter i hele vækstsæsonen. Solen sukker tomater vil producere rigelige bid mellemstore tomater i hele vækstsæsonen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com