Sådan Moss Tag et hjem

January 12

Sådan Moss Tag et hjem

Forestil dig en århundreder gamle land sommerhus og du forventes at billedet et tag dækket af bløde grønne mos. Hvis du har en ældre hjem og dekorerer kan udenfor ejendommen i et land sommerhus udseende, tilføje en Mos tag være den ultimative prikken over i'et til dit design. Disse tagene er lavet til skyggefulde områder; så hvis dit hus er i den fuld sol dette projekt sandsynligvis ikke arbejde. Hvis du har store træer med udsigt over dit hjem, men kan dette være den perfekte projekt til at fuldføre din antikke look.

Instruktioner

•Dæk dit tag med vandtætning membran og tack det ned med tagdækning negle hele vejen rundt omkredsen. Tilføje en dræning system designet til moss tag installation. Tilslutte drænsystem ifølge producentens anvisninger.

•Dæk dit tag i en 1 1/2-tomme lag af tagsten jord. Denne jord er specielt formuleret til at vokse mos og til at holde fugt i det korrekte beløb.

•Sprinkle vand opbevaring gel pulver hele dit tag. Udmåle 1/2 lb. pulver for hver 100 kvadratfod af tag, som du har. Udsendes denne pulver på tværs af tag overfladen. Brug en blød blad rake for at blande gel pulver med toppen halvdelen af tagdækning jord.

•Break op af mos i dine kasser i stykker og strø bits hele taget. Give tag god dækning, belægning næsten 100 procent af tag-området. Bruge en fuld boks af moss bits for hver 100 kvadratfod af tag, som du har.

•Indstil op en midlertidig ordning af dug slanger på tag og sæt en timer til at få dem til at tåge mos 18 gange om dagen for den første uge. Tåge taget 10 gange om dagen for de næste tre måneder. På dette tidspunkt bør mos veletablerede og voksende, der dækker dit tag i en blød grøn masse. Fjern den dug system.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com