Yucca plante pleje problemer

January 13

Yucca er en saftige plante, der foretrækker at være vokset i skarpt lys. Trods plantens evne til at modstå lidt nedbør og intens varme, er yuccas tilbøjelige til at deres andel af plante pleje problemer.

Overvejelser

Overwatering en yucca er et alvorligt problem, der kan føre til at plante skader. Yuccas kræver godt afdrypning jord. Regelmæssig vanding af en yucca plantet i dårligt dræning jord kunne forårsage de samme skadelige effekter som overwatering.

Alternativer

Yuccas er modtagelige for svampesygdomme. Fungicider hjælpe yucca planter fra udvikle nye infektioner, men ikke i alle tilfælde. Derudover forårsage nogle svampeinfektioner kosmetiske skader yucca, som er irreversibel.

Forebyggelse/løsning

Yuccas reagerer ikke godt på visse vejr elementer. Frysning temperaturer og hagl skade planten. For at forhindre vejr-relaterede skader, dække anlægget forud for dårligt vejr.

Advarsel

Yucca planter stærkt beskadiget af en svampeinfektion kan sprede sygdommen til andre planter. Kassér de inficerede anlæg så snart som muligt.

Teorier/spekulation

Lejlighedsvis, beskadige insekter såsom snudebiller, thrips og skalaer en yucca. Håndplukke insekter ud af anlægget eller bruge et insekt spray hvis insekter bliver overvældende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com