Ideer til potteplanter blomster

January 14

Ideer til potteplanter blomster

Potteplanter ikke kun bringe liv til enhver plads men også lette havearbejde i små områder. Du kan plante stort set alt i en gryde. Dog overleve nogle planter i en pot bedre end andre. Det er op til gartneren om at starte fra frø eller plante. Mere vigtige ting at overveje omfatter USDA hårdførhed zoner, plante størrelse og container dybde. Plantens længde bestemmer pot's dybde. Med omhyggelig vanding og gødskning, vil potteplanter trives.

Tulipaner

Nogle tulipaner vokse høj, mens nogle stadig korte. Uanset hvad, bør puljen tilstrækkelig støtte enhver længde af stilk. Ellers vil kunne anlægget falde, bryde stilken. For at forhindre dette, skal du indsætte en aktiepost i jorden til at støtte anlægget. Puljen skal have huller i bunden og et lag af småsten under jorden. For at "tvinge" tulipaner til voksende, skal du placere pærer i køleskab i flere uger. Når fuldt afkølet, placere pære, flade side ned, i varmede jorden. Dette tilskynder hurtigere vækst, gør tulip mener, at foråret er ankommet. Denne teknik kan gøre for en særlig unik Christmas omdrejningspunktet for dem med kabine feber.

African Violet

Afrikanske violer er længe blevet tilpasset til at leve i en gryde til den fulde længde af deres liv. Hvis anlægget er placeret i et lyst værelse og jorden forbliver fugtig, vil denne plante blomstrer i år. Når det er sagt, det ikke kan lide direkte sollys eller at være over vandes. En måde at undgå over vanding er at holde anlægget i det mindste pot muligt. Sjældent må denne art en pot større end 4 inches. De elsker luftfugtighed og temperaturer over 60 grader F. Gødning, enten bruge specialfremstillede African violet gødning eller en høj fosfor.

Azalea

Azalea dekorere normalt landskab af gårdspladser, beliggende i dynger af bark mulch. Placere dem i potter til at lyse op i indre af et hjem er blevet en populær idé. Denne plante ville meget foretrækker masser af sollys, men kølige klimaer. Så det klogeste rum i dit hus i nærheden af et vindue men direkte ikke sollys er ideel. Aldrig lade jorden azalea liv i tørre ud eller planten visner. Til vand, skal du placere puljen inde i en spand vand, indtil du ser luftboblerne, sprede. Tre dele sure sphagnum og en del pottemuld ensues som den ideelle jord blanding for denne plante.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com