Hvordan man dyrker Sterling sølv roser

January 14

"Sterling sølv" roser er en navngiven sort af hybrid tea rose kendt for deres lavendel-grå nuance og sød duft. Alle hybrid te roser er gentage bloomers og plantet primært for deres blomster, som Stokke tendens til at være tynde med sparsom løv. Omhyggelig forvaltningspraksis er meget vigtigt at holde planterne så sunde som muligt med en i nærheden af ideel pleje regime. Uden det risikerer du af virkelig nusset udseende planter med dårlig bloom ydeevne. Trods den ekstra indsats der kræves af Sterling roser din første fantastisk blomstrer vil være det værd.

Instruktioner

•Locate Sterling roser hvor de får fuld sol for mindst to tredjedele af dag, med en vægt på morgensol. Tillade nogle eftermiddag skygge, hvis dyrkning af planter i et varmt klima. Beskære tilbage nogen træer eller buske, der overskygger steg anlægget for mere end en tredjedel af dagen i løbet af eftermiddagen.

•Plant roser i næringsrig jord, der er blevet ændret med store mængder af organiske stoffer såsom alderen gødning, tørv, kompost og blad skimmel. Sikre letsmuldrende jord med god dræning, så rødderne aldrig sidde i overmættede jorden hvor vandet puljer, som med lerjord.

•Prune rosenplanter i foråret efter den sidste hårde frost, men før nye blade er indlysende. Skåret væk alle døde sukkerrør væv og enhver brudt eller syge-leder Stokke. Placer hver beskæring skåret i levende væv omkring 1/4 tomme over en passiv modstående bud.

•Harvest frisk blomstrer for bruger i snit ordninger ved overskæring bloom på bias omtrent 1 tomme over en fem-bladet folder, som dette vil tilskynde genvækst.

•Kapacitet din Sterling roser konsekvent at holde jorden jævnt meget fugtig på alle tidspunkter, men ikke konsekvent dyngvåd våd. Formålet med at anvende mindst 1 tommer vand hver uge via kunstvanding eller nedbør. Når kunstvanding, altid vand lavt på jorden og på en lav-flow til at forhindre befugtning bladene eller sprøjt jord op på anlægget Stokke og blade for at undgå sygdom og patogener.

•Fertilize din Sterling roser med en rose mad eller med en lav-kvælstof generelle formål komplet gødning med en garanteret analyse af 5-10-5 eller 10-20-10. Anvendelse efter etiketten dosering retninger i midten af foråret og gentage det samme program i begyndelsen af sommeren. Aldrig befrugte sidste juli, da dette vil anspore bud vækst, at ikke vil overleve vinteren kold.

•Tilvejebringelse vinter beskyttelse når voksende Sterling roser i klimaer med tunge frost eller frysning jorden. Vand generøst i den midterste og sent efterår, så sikre Stokke ved forsigtigt forsøg tips med sejlgarn. Dække rose med en rose kegle, mounded muld, mounded jord, jute wrap eller den winterizing teknik og materiale du foretrækker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com