Hvordan man bruger Clorox som en Sanitizing løsning

January 15

Hvordan man bruger Clorox som en Sanitizing løsning

I begyndelsen af 1900-tallet brugt fem Californien investorer elektrolyse for at konvertere Dam salt i blegemiddel. Det resulterende produkt blev opkaldt "Clorox." Sælges i rav-farvet glas pints, blev blegemiddel brugt i husholdninger til at fjerne pletter, blege Tøjvask, og deodorize og desinficere. I dag, er Clorox blegemiddel stadig en populær rengøring produkt, brugt i ca. 80 procent af amerikanske husholdninger og solgt i over 100 lande.

Instruktioner

•Brug Clorox som en sanitizing løsning i dit køkken til at dræbe fødevarebårne bakterier, der forårsager sygdomme. Bland en opløsning af 1 spiseskefuld blegemiddel pr. hver gallon af vand. Vask dine retter, briller, og gryder og pander med opvaskemiddel og vand og derefter lægges i blød i blegemiddelopløsning 2 minutter. Fjerne og lad lufttørre.

•Wash en træ skærebræt i dit køkken vask med vand og et par dråber opvaskemiddel. Skyl med rent vand. Dræne sudsy vand, hvorefter der tilsættes 3 spiseskefulde af Clorox blegemiddel til en gallon vand i vasken. Tør blegemiddelopløsning på hele skærebræt og lad det indstillet til 2 minutter. Skylle det ud grundigt med rent vand og lad luft tørre.

•For at desinficere på vaskbare legetøj, mix 3/4 kop af Clorox i en gallon af vand. Placere legetøj i løsningen. Lad dem suge i 5 minutter, derefter skylles med rent vand og lad lufttørre.

Tips & advarsler

  • Læs og følg anvisninger og advarsler på Clorox beholderen før brug.
  • Holde denne giftige produkt utilgængeligt for børn og kæledyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com