Accessorizing en kommode Top

December 2

Accessorizing en kommode Top

Hvert stykke af møbler i dit soveværelse skal være funktionelle, såvel som æstetisk tiltalende. Bruge din kommode til mere end holde din undies, sokker og t-shirts; dekorere din kommode top at tegne dit øje, slappe af dit sind og gøre din sovende plads føler klassisk og indbydende. Nix vane dumping indholdet af dine lommer på din kommode toppen i slutningen af dagen. I stedet bruge din øverste skuffe som en landingsbane til diverse genstande til at holde din kommode top pæn og velordnet.

Instruktioner

•Sæt et stort spejl eller indrammet kunstværk over din kommode til at oprette et kontaktpunkt, der tilføjer en følelse af rummelighed i rummet. Drapere et florlet stykke stof omkring dit spejl til at skabe en aura af romantik. Undgå at placere en tv nær din kommode--hvis du skal montere dit tv over kommoden og ikke på din kommode-top.

•Sæt identiske lamper på hver side af dit omdrejningspunkt for ligevægt og symmetri. Skalere lamper til størrelsen på din kommode--hvis du har illustration som et omdrejningspunkt for din kommode, vælge en lampeskærm med et design, der komplementerer, snarere end kontraster, din indrammede print. For eksempel, ikke parre en blomstret mønstrede kunstværk med en lampe skygge designet med en dyre print. Bruge hvert element til at skabe en fornemmelse af flow.

•Organiser dine kommode top ved at gruppere indkvartering elementer sammen. Kategorier kan omfatte smykker, kosmetik, loose change, lotion, cremer, parfumer og toiletartikler. Oprette dekorative bakker, små retter og/eller kurve til pænt lagre dine varer.

•Sæt en eller to stearinlys rundt om de andre elementer på din kommode top for både nytte og design. Holde lysene i reflekterende glas holdere, at skabe en illusion af rum på din kommode top. Når sæsonkorrigerede passende, blomster, sted i en høj vase på din kommode til at frembringe elementet i naturen uden at optage en masse plads. Give plads på din kommode til at placere et par af dine yndlingsbøger.

•Don't over accessorize din kommode. Forlade nok tom plads at fastsætte overgangsbestemmelser elementer, som nøgler, kvitteringer, mail og kopper. Over udsmykning din kommode kan top føre til en rod problem andre steder i dit soveværelse. Efterlad ikke overgangsbestemmelser elementer på din kommode top for mere end en dag; være på vagt om at holde din kommode top ren og clutter gratis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com