Hvordan til at rense trægulv med laminat eller Vinyl belægning

January 16

Hvordan til at rense trægulv med laminat eller Vinyl belægning

Hardwood gulve er kommet langt siden den dag, da det tog timer at rengøre, strip og forsegle en traditionel gulv. Dagens gulve er lavet af flere lag af manipuleret træ forseglet med vinyl eller plastik laminat, gør trægulve lettere end nogensinde at rengøre og vedligeholde. Denne ydre belægning eliminerer behovet for intens rengøring fordi det modstår spild og pletter. Da væsker perle op på overfladen af disse gulve, du hurtigt kan tørre dem væk, og du kan bruge en moppe eller en støvsuger til at fjerne støv og pet pels.

Instruktioner

•Flyt mindre stykker af møbler, som ende tabeller, stole og lampe står til et andet område. Støvsuge hele gulvet, eller bruge en tør moppe til at fælde pet pels og flytter støv og snavs partikler til ét sted. Bruge kosten for at feje snavs forsigtigt i gryden, støv til bortskaffelse. Gentag processen indtil gulvet er klar for alle støv og sandkorn.

•Fyld spand med varmt vand og vådt moppe hele gulvet, starter i den ene ende af rummet og arbejder baglæns. Brug en soapless renere designet til vinyl og laminatgulve i stærkt tilsmudsede områder hvis svamp moppe opfanger en masse snavs, ellers det varme vand bør gøre tricket af sig selv. Tør ned på gulvet en gang, og skyl med rent vand.

•Være særligt opmærksom på områder, hvor laminat eller vinyl er opdelt, flåede eller blevet skæmmet, og brug en klud eller papir håndklæder med varmt vand til at rense disse område mere grundigt. Brug renere lavet i vinyl eller laminat gulve, og skyl grundigt hvis det ikke er en skyl-fri formel. Kald en gulvbelægning reparation specialist så hurtigt som muligt at reparere eventuelle skader, der kunne forværres over tid.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har nogen rengøringsmidler specielt formuleret for dine gulve, kan du bruge en ounce af husholdningernes ammoniak i en gallon af varmt vand og husk at skylle godt efter at have brugt det.
  • Tør moppe, vakuum eller feje gulvet jævnligt mellem vask til at minimere slidtage i vinyl eller laminat fra grus og større støvpartikler, og aldrig skrubbe gulve i våde gulvvask.
  • Placer døren måtter eller scatter tæpper ved alle indgange til boligarealer med vinyl eller laminat gulve til at minimere tracking i sand og grus, der kan ridse deres overflader. Vakuum tæpper eller måtter eller ryste dem ud ofte og køre gennem en vaskemaskine, hvis det er muligt.
  • Brug ikke en støvsuger med en tæppebanker bar på vinyl eller laminatgulve, og ikke bruge krat pensler. Engangs rengøring klude eller svampe er sikre at bruge, som er en dunk støvsuger med vedhæftede filer, der ikke vil ridse gulvets finish.
  • Brug aldrig slibende rengøringsmidler på fremstillede gulve eller andre skrappe rengøringsmidler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com