Hvordan at rengøre kylling Coops

January 18

Hvordan at rengøre kylling Coops

Rengøring din hønsegården hjælper med at holde dine fugle sund og reducerer ubehagelige lugte. Kyllinger lider mange skadedyr og sygdomme, herunder salmonella, Mareks sygdom, E.coli, mycoplasma, mider og respiratoriske virus. Nogle kylling sygdomme kan blive videregivet til mennesker. Rens dine hønsegården hver uge eller mere ofte, ud fra lugt eller snavs, og desinficere det grundigt hver år. Forsegle huller og revner i dit hønsegården under sin årlige ren for at forhindre mus og andre skabninger fra indtastning.

Instruktioner

Ugentlig ren

•Tag på handsker og fjern foder og vand containerne fra din kylling coop. Børste kuld ud af coop med en stiv kost eller børste, og skrabe kylling ekskrementer fra alle overflader med en skraber.

•Tøm foderet og vandbeholdere og vask dem i en opløsning af 1 spiseskefuld af blegemiddel fortyndet i 1 gallon af varmt vand. Skyl beholderne grundigt i masser af rent vand.

•Spread ny, ren kuld i coop og sætte de foder og drikke containere tilbage.

Årlige ren

•Tag på handsker og en støvmaske, og åbne alle vinduerne og ventilationskanaler i din kylling coop i foråret. Feje den brugt strøelse ud af dit hønsegården. Fjerne og tømme foder og vand containerne. Skrabe ned af ekskrementer, og krat alle overflader med varmt vand og opvaskemiddel. Du skal måske forlade stærkt snavset områder i blød i 10 til 20 minutter. Vask foder og vand containerne, og lade containere og coop til at tørre.

•Kontrollér hønsegården til huller og revner. Udfylde hullerne bredere end en nikkel med caulk eller fugemasse, og forlade materiale at indstille.

•Dilute klor blegemiddel på en rate af 1 spiseskefuld pr 1 gallon af vand, og spray alle coop overflader. Forlade coop til at tørre, og sprede frisk strøelse. Returnere rene foder og vand containere til deres pladser.

Tips & advarsler

  • Desinficering din kylling coop i foråret og efteråret hjælper kontrol kylling mider.
  • En syre vaskemiddel som pæn eddike hjælper med at fjerne hårde skala indskud på metal containere. Spray eddike på indbetalinger, lad det i 10 minutter, og krat containerne ren.
  • Brugt kylling strøelse henfalder til haven kompost over tid. Bunke af brugt strøelse i en ubrugt hjørne af din værftet og røre det, når du føjer flere kuld til bunken. Når bunken er 2 fødder dyb, dække det og starte en anden bunke. Den første bunke skal være klar til at sprede på haven i cirka seks måneder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com