Hvad er de Standard dimensioner for et rammeløst bruser Stall?

April 5

Hvad er de Standard dimensioner for et rammeløst bruser Stall?

Et brusebad kan være en forfriskende måde at begynde din dag, samt en forfriskende metode til afslapning efter en stressende tid på arbejdspladsen. En standard bruseniche med dens vægge, inventar og enten gardiner eller indrammet døre kan dog tage op for meget visuel vægt i et badeværelse. Ved hjælp af en rammeløse brusebad stall kan minimere dette dekorative distraktion.

International kode Rådet

Entreprenører og boligejere, der installerer brusekabiner skal følge lokale og statslige bygningsreglementer, hvis de ønsker at opnå godkendelse til deres brug. Disse regler stammer i den internationale kode for bolig og den internationale kode for VVS. Begge koder blev udviklet af det internationale kode, en nonprofit organisation grundlagt i 1994 til "fordel for offentlig sikkerhed og understøtte branchens behov for ét sæt koder uden regionale begrænsninger." ICC tilbyder også undervisnings- og certificeringsprogrammer, tekniske håndbøger, planlægge anmeldelser og informative videoer.

IRC standarder

Den internationale kode for bolig angiver, at rammeløse brusekabiner skal have mindst 900 kvadrat inches af færdige indvendige område, med et minimum på 30 inches fra én færdige væg til modsatte væg. Dette omfatter ikke inventar, brusehoveder, reguleringsventiler eller gelaender. Det krævede område starter øverst på tærsklen og skal fortsætte til et punkt mindst 70 inches over brusebad drain. Hvis en bruser rum har mindst 1.300 kvadrat inches af området, kan så den mindste dimension reduceres til 25 inches. En folde sæde er tilladt i prøvelokalet, så længe den krævede kvadrat inches vedligeholdes når sæde foldes.

Amerikanerne med Disabilities Act

Amerikanerne med Disabilities Act definerer standarder for rammeløse brusekabiner, der aktiverer de handicappede at bruge dem uden hjælp. En overførsel type rum, som tillader bevægelse fra en kørestol til en bruser sæde, skal have klare indvendige dimensioner af mindst 36 af 36 inches, målt fra center point af modsatrettede færdige vægge, med et 36-tommer mindste indtastning af bredde. Roll-in type rum, der tillader adgang til dem i kørestole, skal minimum post bredde 60 inches, med en minimum indvendige rum, der er 30 inches lang med 60 inches dyb.

Eksempler

Så længe en rammeløse brusebad stall opfylder disse minimumskrav standard dimensioner, kan de være størrelser begrænses kun af producentens fantasi og boligejers budget. For eksempel, kan en lille runde kabinet designet til hjørnet af et badekar besætte et område mindre end 36 inches firkantet. En større kabinet kan have en dør, der er 72 inches lang, med tre vægge er omfattet i luksuriøse marmor eller skifer. I begge tilfælde overstiger prøvelokalet IRC minimumsstandarder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com